Abigail Breslin a hét elején az Instagram-oldalán osztott meg egy fotót, ahol látszólag nagyon jól érzi magát egy vidámparkban. A színésznő egy hullámvasúton ült, ahol maszkot viselt, hogy a lehető legjobban védve legyen a koronavírussal szemben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Abigail Breslin/SOPHOMORE (@abbienormal9) által megosztott bejegyzés

Arra azonban nem sokan számíthattak, hogy lesz még olyan is, aki ebbe beleköt majd, annak ellenére is, hogy mostanra már szinte teljesen megszokottá kezd válni az, hogy valaki igyekszik mindig védekezni a világjárványt kiváltó vírussal szemben.

„Ki az a szánalmas lúzer, aki a maszkot viseli? – írta egy férfi a képhez. A komment alatt hamar kirobbant a vita.

„Én vagyok az a szánalmas vesztes, aki egyébként azért veszítette el az apját, mert valaki nem viselt maszkot, és megfertőzte koronavírussal. Most már nyugodtan menj a **csába” – válaszolta Abigail a gúnyolódó férfi hozzászólására. A csúnya szóváltásnak azonban itt még nem volt vége.

„Egészen biztos vagyok benne, hogy senkit nem fog megmenteni egy maszk. Egyértelműen többet tudok, mint Abigail, ha azt hiszi, hogy az, hogy valaki nem hordott maszkot okozta az apja halálát. Miközben a valóság az, hogy gyenge volt” – mondta a kommentelő, aki annyira kihúzta a gyufát, hogy a színésznő ki is posztolta ezeket a bunkó kommenteket az oldalára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Abigail Breslin/SOPHOMORE (@abbienormal9) által megosztott bejegyzés