Azonban ha kis Tinát vagy Vivikét becsmérlik, felmegy bennük a pumpa. Szinte minden nap kommentek tucatjai özönlenek a Drága családom közösségi oldalára. Többségük leginkább méltatja az Emilio famíliát, sokan dicsérik őket, de olyan is akad, aki érdeklődik a receptjeik felől.

Nagyon jól esik, hogy ennyien kíváncsiak ránk, bár a személyes találkozást – amire a járvány miatt most nincs lehetőség – sokkal jobban szeretem. Persze kapunk negatív kommenteket is, főleg arctalan, kamuprofilokról, de őszintén szólva én ezekre magasról teszek” – mondta Emilio, akinek felesége hasonlóan viszonyul a negatív kommentekhez.

„Rengeteg biztató üzenetet kaptunk az életmódváltásunk kapcsán. Sokan velünk együtt, egyszerre alakulnak, de persze még többen vannak azok, akik velünk főznek, alkotnak a konyhában. Mindig akad közöttük negatív komment is, de ezek hidegen hagynak. Viszont amikor a gyerekeimmel kapcsolatban látok valami bántót, felmegy bennem a pumpa. Emilióval mi olyanok vagyunk, mint a vas, mindent kibírunk. Viszont, ha a gyerekeket bántják, nagyon nehezen bírom szó nélkül megállni. Legszívesebben visszavágnék az ilyen kommentelőknek, de nem akarok a szintjére süllyedni. Inkább csendben próbálom elengedni a dolgot és figyelmen kívül hagyni az illetőt. Ez a legnagyobb büntetés az ilyen alaptalanul vádaskodó, bántó kommentelőknek, akik leginkább figyelemre vágynak és arra, hogy a frusztrációjuk egy komment formájában kiélhessék” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

Emilio Tina

Forrás: Sláger TV

 

Emilio Tina

Forrás: Sláger TV