Tényleg egymásba szerettek? Véget vetett a találgatásoknak a Házasság első látásra két szakértője

Hetek óta kering a pletyka Tóth Melinda és Gaál Viktor szárba szökkenő románcáról. A Házasság első látásra két pszichológusa most együtt ült kamera elé.



Megosztás
Szerző: Trinity
Létrehozva: 2024.08.14.
Módosítva: 2024.08.14.
TV2 Gaál Viktor Tóth Melinda Házasság első látásra pszichológus

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja – tartja a mondás, néhány hete pedig különös pletyka kering a forró nyári levegőben a Házasság első látásra háza tájáról! 

Házasság első látásra
A Házasság első látásra két pszichológusa tiszta vizet öntött a pohárba Fotó: TV2

Az internetes nyomozók, online Poirot-k szerint ugyanis tapintható az összhang a TV2 párkapcsolati realityjének két szakértője, Tóth Melinda és Gaál Viktor között. A netezők teljesen beleélték magukat a két lélekbúvár esetleges románcába, a két pszichológus pedig valóban adott olyan jeleket, amikből arra lehet következtetni, hogy több van köztük puszta munkakapcsolatnál.

Ezek közé tartozik az a tény is, hogy szeptembertől együtt tartanak majd egy többállomásos előadás-sorozatot, így a nagyérdemű Budapesten és vidéken is láthatja őket együtt. A téma pedig mi lehetne más, mint a szerelem és a párkapcsolat. Hisz ez az élet sava, borsa!

Olajozott gépezet

A Metropol nemrég elérte Tóth Melindát, aki kedvesen, de annál határozottabban reagált a szerelmi pletykákra.

„A való életben nem boronálódtunk össze! Az viszont igaz, hogy nagyon olajozottan működünk együtt szakemberként, még az első évadhoz képest is” – mondta sejtelmesen a pszichológusnő.

Házasság első látásra: a pszichológusok véget vetettek a találgatásoknak

A páros azonban úgy érezte, még tisztább vizet kell önteniük abba a bizonyos pohárba. Ezért hát szerdán újra egymás mellé ültek, hogy véget vessenek a találgatásoknak!

„Szeretnénk cáfolni a médiában felröppent híreket” – kezdi Viktor, aki a Házasság első látásra első évadában egy alkalommal annyira beleélte magát a történésekbe, hogy el is sírta magát, amiből arra lehet következtetni, hogy egy igencsak érzelmes férfi.

„Nem vagyunk egy pár, de mi is észrevettük az összeillésünket” – vette át tőle a szót Melinda.

„Elemeztük egymás viselkedését, meg a magunkét, és arra jutottunk, hogy Melinda nagyon kognitív, tehát nagyon sokat elemez” – összegez Viktor, akiről a következőket mondja a Házasság első látásra női szakértője:

„Viktor pedig nagyon érzelmes és nagyon jó abban, hogy mélyítse a szereplők érzéseit.”

S hogy mire jutottak ebből? Azt vallják, hogy ez a két személyiség nagyon szépen kiegészíti egymást és emiatt tudnak nagyon jól együttműködni.

Ennyi, semmi több.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás