Egyéves lett Szabó Erika kisfia – Fotó

Szinte hihetetlen, hogy rohan az idő a Barátok közt egykori Tildája számára. Szabó Erika kisfia a napokban ünnepelte az első születésnapját.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.21.
szabó erika anyaság születésnap

Szabó Erika tavaly év végén adott életet kisfiának, akit már nagyon régóta vártak. A színésznő a nyáron mesélt arról, hogy a kis Nolen a nyugodt babákhoz tartozik, ennek ellenére a nyáron csak belföldi utakat mertek bevállalni. Eddig a munkáját háttérbe szorította, de az őszi színházi évad érkeztével Erika is visszatért a világot jelentő deszkákra.

Szabó Erika
Szabó Erika gyermeke születése után kettősen élte meg a munkába való visszatérést (Fotó: Móricz István)

A napokban viszont a Szabó Erika félretette a hétvégére a munkát, mert hatalmas évfordulót ünnepeltek. Ugyanis Szabó Erika kisfia, Nolen a napokban ünnepelte az első születésnapját. A boldog édesanya a közösségi oldalán is megosztott pár pillanatot a rajongóival. A fényképeken Nolen éppen édesanyja karjaiban van, mellettük pedig egy hatalmas egyeset ábrázoló lufi volt, ami láthatóan jobban érdekelte a gyereket, mint bármi más.

Vegyes érzésekkel tért vissza Szabó Erika a színházba

Szabó Erika a Borsnak elmesélte, hogy kettősen érzéseket hagyott benne a munkába való visszatérés, mert bár nehéz volt számára otthon hagyni a kisfiát, de biztosan tudta, jó kezekben lesz.

Szerencsés vagyok, mert a munkámban fokozatosan tudok visszatérni. Az évad elején és az évad végén lesz egy-egy bemutatónk, és csak havonta 4-5 előadásom lesz, így nem leszek azért sokat távol. A társulat is partner a visszatérésben, de úgy gondolom, ilyenkor minden anyában van bűntudat azzal kapcsolatban, hogy ott hagyja a gyermekét

– mesélte korábban Erika, aki nagyon nyitott az új kihívásokra is, például idővel egy filmforgatásba is szívesen belevágna.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás