Pindroch Csaba vallomása Verebes Lindáról: „a színházba lépve mi már nem férj és feleség vagyunk”

Visszatér a színpadra a kismama. Verebes Linda és férje, Pindroch Csaba a magánéletben és a színpadon is szorosan együttműködik.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.10.06. 14:00
Módosítva: 2024.10.06. 15:10
Pindroch Csaba Verebes Linda gyermek színdarab

Két évvel negyedik közös gyermekük születése után visszatér a színpadra Verebes Linda. Pindroch Csaba és felesége a hétköznapokban és a „világot jelentő deszkákon” is jól működik együtt.

verebes linda-pindroch csaba-05-BS
Pindroch Csaba és felesége, Verebes Linda újra együtt van a színpadon is (Fotó: Bánkúti Sándor / Bors)

Pindroch Csaba: „Összekötjük a kellemest a hasznossal”

A színész házaspár negyedik gyermeke 2022 őszén született. A kis Mór hamarosan kétéves lesz, ezért édesanyja elhatározta: itt az ideje, hogy ősszel visszatérjen a színpadra. A több száz előadást megélt, kétszereplős közös színdarab, a Mr. és Mrs. már nagyon hiányzott Lindának és Csabának.

A színházba lépve mi már nem férj és feleség vagyunk, hanem színészek

A közös munkáinkat – akár a műsorvezetést is ide említhetem – mindig úgy fogtam fel, hogy összekötjük a kellemest a hasznossal. Nagyon jó együtt dolgozni, és közben praktikus is, hiszen a magánéletünk összhangban van, mivel együtt nyaralunk, közös elfoglaltságaink vannak" – fejtette ki Pindroch Csaba Jászai Mari-díjas színművész a Duna Család-barát című műsorában.

A Valami Amerika-filmek színésze elárulta, négy gyerek mellett általában esténként csak a kertig jutnak el a feleségével, ott van idejük kettesben töltött pillanatokra, és ilyenkor beszélik át a következő nap menetrendjét is.

Verebes Linda négy gyermek mellől tér vissza a színpadra (Fotó: Tőke Béla / MTVA)

Általában én felelek a gyerekek napirendjéért, de Csaba is besegít. Egy férfinak talán nehezebb ennyi mindenre odafigyelnie, de mi jól kiegészítjük egymást” – tette hozzá Pindroch Csaba felesége, Verebes Linda, aki kihasználta a munkába állás előtti utolsó időszakot: a népes család – a legkisebb gyermekük két-, a legnagyobb pedig 15 éves – a nyáron kisbusszal járta Európát. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás