Kulisszatitkokat árult el Pindroch Csaba az új magyar sikerfilm forgatásról – Videó!

Sztárdömping volt A helység kalapácsa különleges filmes adaptációjának premier előtti bemutatóján a Corvin moziban. A főszereplő nagyon izgult a vetítés előtt, a Metropolnak kulisszatitkokat árult el a forgatásról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.23.
Pindroch Csaba A helység kalapácsa

A premier előtti vetítés előtt a színészek nagyon izgultak, mint kiderült, nem látták még készen A helység kalapácsa új filmes adaptációját. A címben is szereplő helység ebben a filmben egy soha nem létezett, időtlen, western-easterni település, ahol a vadnyugati idegenként megérkező Mesélő chopperén ülve kezd bele a jól ismert történetbe. Az adaptáció főszereplőjét, a helység kalapácsát Pindroch Csaba alakítja. 

Pindroch Csaba
Pindroch Csaba nagyon izgult a vetítés előtt Fotó: Metropol

Amikor leestem a templomból, persze nem én voltam hanem egy kaszkadőr, mert szerintem azóta is ott feküdnék 

– mondta nevetve a Metropolnak Pindroch Csaba. 

„Emlékszem, hogy ki kellett volna nyitni a szemem, olyan szélvihar volt és olyan porfelhő, hogy mellettem a világosítók nagy ládákkal próbálták megfogni a szelet, de még azon is átfújt. Nem tudtam kinyitni a szemem, borzasztó volt. Én a paródiát nem érzékeltem benne, nem is szeretem a paródiát, nem is szerettem soha önmagában, önmagáért. Azt láttam és még mindig a hatása alatt vagyok, a végét. Ami miatt még nem is látok tisztán, nagyon jó volt látni, ilyenkor a színész mindig magát nézi, de nem tudom eldönteni, hogy jó volt, vagy nagyon jó, vagy közepes. Nekem nagyon-nagy élmény volt... Bent a kocsmában a forgatás kőkemény volt. Én ugye másztam, bár keveset vágtak be abból. Amikor az ember 12 órán át fut, az a filmben 1 perc, de én a 12 órára emlékszem!”

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás