Hugh Jackman az interneten könyörög az embereknek: "Kérlek segítsetek megtalálni!"

A színész kollégája és jóbarátja nyomtalanul eltűnt.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.12.
Hugh Jackman segélykérés keresés eltűnés

Megrázó segélykérés érkezett egyenesen a Hollywood-i legendától, Hugh Jackmantől. A Golden Globe-díjas színész ugyanis a közösségi média és az emberek segítségét kérte, miután pályatársa és jóbarátja Zelig Williams nyomtalanul eltűnt napokkal ezelőtt, és azóta semmilyen életjelet nem adott magáról a fiatal színész. A férfi ráadásul nem hétköznapi módon tűnt el, hanem 8 nappal ezelőtt hátra hagyta az autóját egy park mellet, majd felszívódott. A telefonja néhány perccel később segélyhívást kezdeményezett, majd elnémult.

erdő vadon eltűnés
Egy nemzeti park területén tűnt el a fiatal színész /Fotó: Illusztráció: pexels.com

A 28 éves Zelig Williams és az 55 éves sztár együtt játszott korábban a Broadwayen, ahol közeli kapcsolatba kerültek egymással. Zelig október 3-án távozott az otthonából, majd a kocsiját a Congaree Nemzeti park környékén hagyta és eltűnt. A családja és a barátai semmit nem tudnak róla, hogy hol lehet és mi történhetett vele - számolt be róla a Metro.

Kérem, ha valakinek bármilyen információja van Zelig Williams hollétéről, kérjük forduljon a rendőrséghez. Zelig szeretünk téged, és imádkozunk a biztonságoz hazatérésedért. Kérlek továbbítsátok egy az üzenetet

 - írta Instagram-oldalán Hugh Jackman.

A hatóságok jelenleg hatalmas erőket mozgósítanak, hogy időben megtalálják a fiatalembert, helikopterekkel, csónakokkal, és drónokkal is pásztázzák a nemzeti park területét egyelőre eredménytelenül. Még szomorúbbá teszi a helyzetet, hogy a helyi seriff közleménye szerint Williamsnek vényköteles gyógyszereket kellett volna szednie, amelyek jelenleg nincsenek nála.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás