Gyerekei siettek Hugh Jackman megmentésére

A 27 éves házasságából kiszállt színészre sok nő csapna le Hollywoodban, ám ő a tönkrement kapcsolatát gyászolja. Ezt látva Hugh Jackman gyerekei most összefogtak, hogy felrázzák apjukat ebből a szomorkás hangulatából.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.29.
Módosítva: 2024.05.29.
Hugh Jackman válás gyereke Debora-Lee Furness Hugh Jackman

Deborra-Lee Furness­től való válása óta Hugh Jackman úgy támaszkodik felnőtt gyermekeire, mint még soha. Korábban úgy tűnt, az 55 éves ausztrál túllépett privát tragédiáján, ám nemrég visszazuhant depresszív hangulatába. Átadta magát a szomorúságnak, aztán mintegy varázsütésre megnyugvást talált fia és lánya állhatatos támogatásában.

HOT FELTÖLTÉS Hugh Jackman segítségére a válása után a gyerekei siettek - METROPOL
Hugh Jackman gyerekei közelebb kerültek a színészhez, mint valaha (Fotó: GETTY IMAGES/HOT MAGAZIN)

Közelebb kerültek egymáshoz, mint azt valaha is képzelte, hiszen korábban Deb volt a fő bizalmasuk – mondta a sztár egyik közeli barátja a Woman’s Day Australiának, majd folytatta: 

Hugh most meglepve, ám egyúttal örömmel tapasztalja, hogy a gyerekei a jókedvét keresve jobban ismerik, mint ő saját magát.

Varázslat után hideg zuhany

Hugh és Deb románca egy forgatáson kezdődött 1995-ben. A 13 év korkülönbség ellenére sem tudtak ellenállni egymás varázsának, és 1996-ban összekötötték az életüket. Házasságuk tökéletesnek tűnt, de aztán pletykálni kezdtek Jackman állítólagos hűtlenségeiről, illetve a felesége meddőséggel való küzdelmei miatti feszültségeikről. Ennek ellenére kitartottak, 2000-ben pedig örökbe fogadtak két gyermeket, Oscart és Avát.

Két évtizeden át úgy tűnt, mindent átvészeltek, majd 2021-ben sokkoló címlapok jelentek meg a szakításukról

– folytatta a közeli barát, majd hozzátette: Kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak, de máig nem tudni a válás valódi okát. Az biztos, hogy a gyerekeiket helyezik előtérbe, és ezután is közösen vesznek részt a további életükben.

HOT FELTÖLTÉS Hugh Jackman segítségére a válása után a gyerekei siettek - METROPOL
A 13 évvel idősebb Deborra-Lee Furness közel három évtizeden át jó felesége volt Hugh-nak (Fotó: GETTY IMAGES/HOT! MAGAZIN)

Hugh Jackmant nem érdekli a randizás

A sztár különös fényképei miatt a közösségi médiában sokan kezdtek aggódni érte. A fura fotók, posztok és klipek dacára egy Hugh-hoz közeli forrás sietett biztosítani a DailyMail.com-ot, hogy a színész jól van. A világsztár lánya azonban látta apján a mély szomorúság jeleit. Beszélt a bátyjával, majd együtt kidolgoztak a felvidítására egy tervet, melynek viccesen a „Mentsük meg apát!” szlogent adták. A színész szerint a gyerekeivel megerősödött kapcsolata segíteni fogja abban, hogy gyorsan leszámoljon a letargiájával.

Ava és Oscar sok időt tölt az apjukkal: koncertre, meccsre viszik, és gyakran vacsoráznak hármasban

– tette hozzá a forrás. Ez a törődés jó hatást váltott ki Hugh-nál, boldog, amikor velük van. Ava és Oscar segítene a párkeresésben is, ám apjukat még nem érdekli a randizás. Ő inkább arra fókuszál, hogy újra Farkas lehet, egészséges és a gyerekei szeretik – ez az, amiket nagyra értékel most.

HOT FELTÖLTÉS Hugh Jackman segítségére a válása után a gyerekei siettek - METROPOL
A sztár fia és lánya Mentsük meg apát! elnevezésű akcióterve úgy tűnik, remekül működik (Fotó: PROFIMEDIA/HOT! MAGAZIN)
További sztárhíreket olvashatsz a Hot! magazin e eheti számában!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás