Faragó András papír nélkül is boldog: 20 év után sem tervezi elvenni szerelmét





Van, aki házasságpárti, míg más kevésbé, pláne, ha az egyszer már válással végződött. Faragó András is így van ezzel. Húsz éve él boldogan párjával, az esküvő azonban még várat magára.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.01.15.
faragó andrás kapcsolat esküvő házasság

A 2024-es esztendő csupa kerek számmal emlékezteti Faragó Andrást a maga mögött hagyott évekre. A színművész ugyanis amellett, hogy idén ünnepli 20. évfordulóját kedvesével, Györgyivel, 10. évfordulója lesz annak is, hogy életmódot váltott, a hab a tortán pedig, hogy idén tölti be a 60. életévét is. Ezen számok tükrében már az sem lenne meglepő, ha két régen várt dolog is bekövetkezne a híresség életében: a házasság és a nagypapaság.

Faragó András
Faragó András papírok nélkül is boldog (Fotó: Faragó Fanni)

Igaz, húsz éve élünk boldogan, bár nem házasságban. Arra készülünk, hogy még legalább kétszer ennyi időt eltöltünk együtt. Minél tovább tart, annál szerelmesebbek és boldogabbak leszünk” – mondta a színművész, aki elárulta a hosszú kapcsolat titkát.

Megértés és alkalmazkodás. Nyilván nem voltunk karonülők, amikor megismerkedtünk és összejöttünk. Valószínűleg másképp nem is tartana húsz kerek éve”

Mindkettőnknek valamennyire kell engedni, alkalmazkodni a másikhoz – szerintem ez a titok.

„Györgyi számomra a hátország. Mindenben támogat és segíti a munkámat, valamint azt, hogy a rám háruló feladatokat ügyesen megoldjam, és az akadályokon is könnyedén túljussak. Természetesen minden állításom visszafelé is megállja a helyét” – árulta el.

dsc_6416
A színművész idén tölti a hatvanadik életévét (Fotó: Pusztai Sándor)

Húsz év ide vagy oda, kiderült az is, miért nem veszi feleségül szerelmét.

Sokszor szóba került a dolog, de nincs különösebb oka”

Egyszerűen így alakult, nincs semmilyen meghatározó oka, és hátsó szándék sem húzódik a dolog mögött.

„Mindketten voltunk már egyszer házasok, és tudjuk, nem egy papír lesz, ami összetart minket. Nagyon szeretjük, tiszteljük és támogatjuk egymást – még így is, hogy nem házasodtunk meg” – mondta, majd azt is elárulta, mégis van valami az életében, ami még nem adatott meg számára, ez pedig a nagypapaság.

Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb ez is bekövetkezik. A lányom és a párja nincsenek a dolog ellen, de még kivárják a megfelelő időt a gyermekvállalásra. De természetesen nagyon szívesen lennék már nagypapa, mindnyájan nagyon várjuk, hogy itt legyen közöttünk egy kis csemete” – mesélte a Star magazinnak.


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás