Polgár Árpád milliárdosként is lehajol az 50 Ft-osért az utcán – Videó

Polgár Árpád nem felejti el, hogy honnan jött.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.09.11.
Módosítva: 2024.09.11.
Polgár Árpád milliárdos TikTok

Színészként és vloggerként is sokan ismerik Polgár Árpádot, a műkereskedőt, aki Polgár Tünde férje. Az üzletember időnként hasznos tanácsokkal látja el az embereket a TikTokon, a visszajelzések alapján rengetegen imádják a videóit – nemrég ismét kitett egyet, ami talán az eddigi legjobb lett.

SZL_0601
Polgár Árpád és Tünde Fotó: Szabolcs László

Polgár Árpád elmondja a videóban, hogy milliárdosként bizony ő maga jár bevásárolni és az akciókat is figyeli. Sőt, hiába gazdag, még a bevásárlókocsit is visszaviszi, és ha meglát az utcán egy 50 Ft-os pénzérmét, akkor lehajol érte.

Hogy miért? Mert nem felejtette el, hogy honnan jött, és persze nem engedi, hogy a pénz megváltoztassa őt.

A kommentelők nagyon dicsérték Polgár Árpádot, és azt írták, hogy követendő példa, hiszen rengeteg gazdag embert megváltoztat a pénz, és általában sajnos negatívan.

Polgár Árpád felesége, Tünde is hagyott egy kommentet a videónál, és elárulta, hogy a felvételen szereplő 50 Ft-os pénzérme bizony az övé volt – majd férje viccesen válaszolta, hogy most már nem, mert az övé lett.

Itt lehet megnézni Polgár Árpád videóját:

@polgarnet MorivÁrpi! ATTÓL,HOGY VALAKINEK PÉNZE VAN NEM KELL ELSZAKADNI A VALÓSÁGTÓL! #polgarnet #polgararpad #motivárpi #motiváció #siker ♬ eredeti hang - polgarnet Polgár Árpád

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás