Ezért vállalta valójában Harry és Meghan a veszélyes kolumbiai turnét

Rendkívül magas szintű biztonsági kockázattal jár a hercegi pár kolumbiai turnéja. Harry herceg és Meghan azonban nem ok nélkül vállalta így is, hogy meglátogatják Dél-Amerikát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.23.
Harry herceg Kolumbia harry és meghan királyi család

Harry herceg és Meghan ezúttal nem egy újabb viszály kapcsán került reflektorfénybe. A hercegi pár egy rendkívül veszélyes, kolumbiai turnéra vállalkozott. A királyi szakértő szerint azonban igencsak nyomós okuk volt arra, hogy a kiemelkedően magas kockázat ellenére is elmenjenek a négynapos útra.

Harry herceg
Harry és Meghan kolumbiai turnéja Francia Márquez alelnöknek köszönhető Fotó: AFP

Védelem nélkül mentek ki

Harry herceg és Meghan rendkívül magas kockázatot vállaltak négynapos kolumbiai turnéjukkal – állítja a királyi szakértő, Emily Andrews egy külföldi lapnak. Ugyanis a külügyminisztérium nem biztosított számukra sem védelmet, sem pedig diplomáciai szakértőt. Ráadásul a pár még a tapasztalt PR-szakértő, Josh Kettler segítségét is elvesztette. Kettler korábban kabinetfőnökként dolgozott náluk, majd három hónap szolgálat után felmondott. Ezzel ő volt a tizennyolcadik alkalmazott, aki otthagyta a sussexi hercegi párt.

Harry herceg
Harry herceg és Meghan meleg fogadtatásban részesült Kolumbiában Fotó: AFP

Harry herceg és Meghan magukra koncentrálnak

Mivel egyre bonyolódik Harry és Meghan kapcsolata a királyi család többi tagjával, így a párnak különösen fontosak lehetnek most az ilyen események. A királyi testvérpár kapcsolata annyira megromlott, hogy úgy tűnik, már esély sincs a békülésre. Vilmos herceg ugyanis királyi örökségétől is megfosztaná az öccsét, és a koronázására sem szándékozik meghívni. Így Sussex hercegének és feleségének saját magának kell boldogulnia, a palota támogatására ugyanis egyáltalán nem számíthatnak.

Talán ez a turné egy új aspektust kínál Harry és Meghan számára, amire fókuszálhatnak: saját magukra. Így, hogy Harry jövő hónapban ünnepli a negyvenedik születésnapját, és a folyamatos tárgyalótermi csatákkal az Egyesült Királyságban a sussexi párnak most rendkívül fontos, hogy a jövőbeli terveikre fókuszáljanak

– nyilatkozta Emily Andrews. 

Magukat reklámozzák a turnéval

A királyi szakértő szerint pedig a jövőbeli terveik szempontjából rendkívül fontos ez a turné. Ugyanis a hercegi párnak több projektje is folyamatban van, amihez fontos a promóció. Ilyen például Meghan nemrég debütált, életmóddal foglalkozó márkája. A párnak ráadásul hamarosan két sorozata is megjelenik az egyik streaming platformon. Harry a professzionális lovaspólózás világába fogja kalauzolni a nézőket, Meghan műsora pedig a kertészkedés, és a főzés öröméről illetve a barátság fontosságáról fog szólni. A királyi szakértő szerint a hercegné sorozata tavasszal jött volna ki, azonban elhalasztották őszre. A pletykák szerint pedig még tovább fogják húzni, és csak jövőre jelenik végül meg.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás