Eldőlni látszik Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata

Egyre elkeserítőbb a sztárpár helyzete.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.07.22.
párkapcsolat válás Jennifer Lopez házasság Ben Affleck

Mint arról korábban már többször is beszámoltunk Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága megromlott, és két év után a válás mellett dönthetnek. Sokáig volt esély a kibékülésre, de az utóbbi időben nem ebbe az irányba tartottak a dolgok.

Ben Affleck is Joined By Both Jennifer Lopez and Jennifer Garner at His Son's Basketball Game in Los Angeles
Ez egy újabb jele annak, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságának vége? 
Fotó: TheImageDirect.com/Northfoto

Ezt jól mutatja az is, hogy nemrégiben volt a házassági évfordulójuk, de erről még csak a közösségi oldalaikon sem emlékeztek meg. A napokban pedig lesz egy másik fontos esemény is. Ugyanis a csinos énekesnő szerdán ünnepli az 55. születésnapját, de a barátaival már a múlt hétvégén egy hatalmas buli keretein belül szórakozott egyet. Ám a születésnapon nem volt ott Ben Affleck.

A parti után az énekesnő és a közeli hozzátartozói együtt ebédeltek Hamptonsban, de a színész ott sem tűnt fel. A Page Six több lesifotót is közzétett a zárt körű eseményről, de Ben Affleck egyiken sem látható.

A karikagyűrűjüket sem viselik már

Egyre biztosabbá vált, hogy az álompár között mindennek vége. Hiszen Jennifer Lopez és Ben Affleck nemcsak, hogy külön nyaralt, de már a jegygyűrűiket sem viselik. A színész a napokban szintén egy partira igyekezett, amikor a People szemfüles fotós kiszúrta, amint luxuskocsijában a kormányt markolja: láthatóan nem viseli bal kezén az értékes ékszert, amit az esküvőjükön húzott JLo az ujjára.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás