Ez már a vége: Ben Affleck sem viseli a karikagyűrűjét

Egyre biztosabbá válik, hogy szakított a hollywoodi álompár. Ben Affleck és Jennifer Lopez hetek óta nem mutatkozott együtt, a színész pedig már a jegygyűrűjét sem viseli.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.07.13.
Ben Affleck jegygyűrű Jennifer Lopez

Úgy fest, Ben Affleck és Jennifer Lopez nem ünnepelheti meg a második házassági évfordulóját. 2022. június 16-án kötötte össze az életét az imádott sztárpár, a kapcsolatuk azonban mára teljesen gallyra ment.

Ben Affleck is Joined By Both Jennifer Lopez and Jennifer Garner at His Son's Basketball Game in Los Angeles
Nincs visszaút? Ben Affleck már a házasságukat szimbolizáló ékszert sem viseli (Fotó: TheImageDirect.com)

Gyűrűje nélkül fotózták Ben Afflecket

A napokban Ben Affleck épp egy partira igyekezett, a szemfüles fotósok pedig lefotózták, amint luxuskocsijában a kormányt markolja: láthatóan nem viseli bal kezén az értékes ékszert, amit az esküvőjükön húzott J.Lo az ujjára.

Az eljegyzési gyűrűjét egyébként J.Lo sem viseli már egy ideje. Ahogy arról július elején a Metropol beszámolt: az énekesnő nemrég egy szépségápolással kapcsolatos videót tett közzé, s bár sok kiegészítőt visel, a 2022-ben kapott zöld és fehér gyémántokkal kirakott ékszer hiányzott az ujjáról.

Jennifer Garnerrel vigasztalódik Ben

S ha ez nem lenne elég, külföldi lapok nemrég arról számoltakbe, hogy az amerikaiak számára rendkívül fontos ünnepet, a július 4-i Függetlenség napját is külön töltötték: J.Lo New York-ban volt a barátaival, míg Ben Affleck Los Angelesben intézte hivatalos ügyeit.

Ráadásul bennfentesek elmondása szerint hónapok óta nem élnek együtt, Afflecket pedig volt felesége, Jennifer Garner vigasztalja a nehéz időkben. Tíz évvel ezelőtti válásuk elég hangosra sikeredett, de Garner nem szerette volna elengedni három gyermeke édesapjának a kezét, s nem kizárt, hogy hamarosan már arról fognak szólni a hírek, hogy Ben Affleckkel újra felmelegítették kapcsolatukat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás