Debreczeni Zitának csak percei vannak a pihenésre

Két kisfiú mellett bizony nem könnyű az élet, a csinos édesanya érzi is ezt a bőrén. Zita egy kérdésre válaszolva mondta el, hogy naponta mennyi ideje van magára.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.13.
Gianni Annoni gyerekek Debreczeni Zita szülők

Debreczeni Zitának és Gianni Annoninak két gyermeke született, 2020 augusztusában az első kisfiuk, Gianfranco Máté, tavaly tavasszal pedig a kis Gregorio Ádám érkezett a családba. A szülők boldogsága határtalan, hiszen nagyon sokat küzdöttek azért, hogy családot alapítsanak. A vidám percek mellett azonban vannak nehezebb pillanatok is... 

Debreczeni Zita és Gianni
Debreczeni Zita és Gianni Annoni immár két gyermek boldog szülei (Fotó: Szabolcs László)

Két kis ördög 

A négyéves és a másfél éves kissrác az apjuk legnagyobb büszkeségére olasz vért örököltek, megállás nélkül mozognak, pakolnak, gügyögnek, beszélnek, játszanak, felfedeznek, és alkotnak is, Gianfranco például nemrégiben filctollal rajzolta össze Gianni kocsiját... A srácoknak kiegyensúlyozott és boldog élete van, amit az odaadó szüleiknek köszönhetnek, és ami az ősök szempontjából igazán nagy erőfeszítést jelent. Az olasz származású gasztroszakember nagyon sokat dolgozik, hogy kényelmes életet biztosítson a családjának, Zita pedig majd minden idejét a gyerekneveléssel tölti, ami mellett még a saját karrierjét is menedzseli. 

Gianni
Gianni sokat dolgozik a családjáért (Fotó: Szabolcs László)

De mikor pihennek? 

A rövid válasz a kérdésre az lenne, hogy a szülők, soha... De ennél természetesen árnyaltabb a kérdés. Gianni igyekszik levenni a terhet a felesége válláról, ha kell, besegít a gyerekek ellátásába, vagy épp fiús programot szervez, hogy Zita ki tudja magát pihenni egy kicsit. A feltöltődés kérdése Debreczeni Zita Instagram követőit is nagyon érdekli, a minap például egy nyaraláson készült fotója alatt kérdezték meg, hogy mennyi ideje jut a pihenésre? Zita a tőle megszokott humorral válaszolt. 

„Gyönyörű, de arra kíváncsi lennék hány percig tudtál ebbe a chillbe lenni?” – szólt a kérdés, mire megjött a válasz: 

5-6 perc.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás