„Nem volt bennem félelem” – Marics Peti őszintén kitárulkozott

Az énekes elképesztő pörgésben van, klipet forgat, filmben játszik és közben koncertezik, hamarosan pedig a Megasztár újonnan induló szériájának egyik zsűriszékében foglal majd helyet. Marics Peti lapunknak elmondta, milyen lesz zsűritagként.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.06.26.
Módosítva: 2024.06.26.
zsűritag Marics Peti Megasztár koncert

Marics Peti hozzászokott már a sűrű időbeosztáshoz, nyilván így egy fokkal nehezebb feldolgozni azt a rengeteg élményt, ami hatással van rá, de mint mondja, neki ez nem jelent gondot.

Marics Peti
Marics Peti nagyon várja a Megasztár adásait (Fotó: Rozman Péter)

Indul a Megasztár új évada

Sok év kihagyás után idén ősszel a TV2 újra elindítja az egyik legnépszerűbb show-műsorát, a Megasztárt, amelynek zsűritagjai Marics Peti, Rúzsa Magdi, Papp Szabi, Marsalkó Dávid és Caramel lesznek. 

„Nagyon várom, bár elég sűrű hetek állnak mögöttem, hiszen éppenhogy csak lement a Budapest parkos koncertünk, mellette forgatjuk a Hogyan tudnék élni nélküled című filmet, és indul a Megasztár is, ami szintén életre szóló élmény lesz.

Én még gyerekként követtem a korábbi évadokat, volt, hogy személyesen is kimentem megnézni az élő adást, most pedig azokkal fogok egy zsűriszékben ülni, akikre gyerekként világsztárként tekintettem, fantasztikus lesz. Megpróbáljuk kihozni belőle a maximumot, és minél több embernek segíteni vele, hogy az ő álmuk is valóra válhasson

mondja Peti. Saját bevallása szerint nem ő lesz a legvaskalaposabb.

Szerintem lesznek pillanatok, amikor muszáj lesz keményebbnek lenni, de alapvetően – ahogy engem eddig meg lehetett ismerni – nem vagyok szigorú, kimért srác.

 Az év hangját keressük, de sokszor nem lehet figyelmen kívül hagyni, ha valaki olyan karakter, aki nem feltétlenül a hangjával tűnik ki. Lehet, hogy néha leszavaznak majd a többiek, de ez így van rendjén, ezért öttagú a zsűri, hogy mindenkinek lehessen egy kicsit más véleménye.

Marics Peti, Kirády Marcell
Marics Peti és Kirády Marcell a Hogyan tudnék élni nélküled című film forgatásán (Fotó: Rozman Péter)

Marics Peti egy éve törte el a bokáját

Az énekes idei Budapest parkos koncertjéről elmesélte, egyáltalán nem maradt benne rossz élmény a tavalyi baleset után.

„Nem volt bennem félelem, hiszen álltam már azóta jó néhányszor színpadon, megtanultam egy kicsit kisebbeket, koncentráltabban ugrani, és nem ennyire elengedni az őrült énemet.”

Óriási buli volt egyébként, életünk egyik legjobb fellépése volt szerintem.

„A közönség eszméletlen volt, és nagyon sok visszajelzést kaptunk arról, hogy volt valami a levegőben, ami miatt mindenki ennyire jól érezte magát. Nyilván ehhez mi is hozzátettünk a zenével és az energiánkkal, de tényleg fenomenális volt a hangulat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás