Kulcsár Edina kijelentette: a gyerekek mellett luxus a semmittevés

Az egykori szépségkirálynő hamarosan már négy gyermek édesanyja lesz, ami rengeteg feladattal és lemondással jár, de elmondása szerint ez számára egyáltalán nem teher. Kulcsár Edina várandósan sem pihen, így követői jogosan tették fel neki a kérdést, hogy bírja a rengeteg teendőt.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.29.
Kulcsár Edina gyerekek G.w.M pihenés terhesség

Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermeküket várják, aki már a hatodik lesz a mozaikcsaládban, hiszen Edinának és Márknak is van egy-egy lánya és fia az előző kapcsolataikból. Így a modell már a negyedik gyermekének ad életet hamarosan. Mindemellett persze nagyon kevés ideje jut a pihenésre, és úgy tűnik terhesen sem kíméli magát. Az Instagram-oldalán kérdezz-felelekben árulta el, hogy bírja ezt a rengeteg teendőt.

SZL_0935 Kulcsár Edina
Kulcsár Edina terhessége alatt sem vesz vissza a teendőkből. (Fotó: Szabolcs László)

Sokan elképzelhetetlen tartják, hogy hogyan lehet ennyi mindent belesűríteni a hétköznapokba, de Edina számára ez egyáltalán nem jelent gondot, saját bevallása szerint erre tette fel az életét:

A 4 gyerek számomra a minden! Rengeteget kell velük foglalkozni, ez tény, de én az anyaságnak szenteltem az életem. Persze, ez nem azt jelenti, hogy semmi mással nem foglalkozom, mert szeretek dolgozni is, és ez is a gyerekeimet szolgálja, hiszen egyrészről azért dolgozik az ember, hogy mindent meg tudjon adni a gyermekeinek, másrészről pedig ez egyfajta példamutatás is szerintem.

Kulcsár Edina terhesen is alig pihen

A legtöbben persze, arra kíváncsiak, hogy hogy bírja ezt a várandósságot a három gyerek mellett.

A visszajelzések alapján emberfeletti módon. Nem tartozom a pihenős kismamák csoportjába. Mindent ugyanúgy csinálok, mintha nem is lennék várandós. 1-2 hete még fociztam is a gyerekekkel. Nyilván lehetetlen lenne csak úgy gondolni egyet és lefeküdni aludni, vagy csak úgy feküdni és semmit nem csinálni. Na számomra például ez a luxus, vagyis csak lenne. Szerintem mindenben meg kell találni az értelmet, mert máskülönben az ember képes önsajnálatba esni, ami nem jó, de én elégedett vagyok

– vallotta be Edina.

„Akkor szoktam csak néha picit lefeküdni, ameddig Amarát altatom, mert jobban alszik, ha érzi a közelségem, amire most extra szüksége van, mert megint jönnek a kis fogacskái” – tette még hozzá.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás