Nagy dobásra készül a Dancing with the Stars táncosa

A táncosnő egy percre sem áll meg a világbajnoki cím után, lapunknak terveiről mesélt. Szőke Zsuzsi saját öltözködéséről is elárult exkluzív részleteket.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.05.25.
Módosítva: 2024.05.25.
munka táncosnő Szőke Zsuzsi sminkes világbajnokság

Szőke Zsuzsi folyamatosan pörög, ráadásul néhány héttel ezelőtt világbajnok lett a magyar tánccsoportjával, a Fever Dance Grouppal. Most pedig újabb, jelentős eseményre készül. A csinos táncosnővel Demeter Richárd új kollekciójának bemutatóján beszélgettünk.

Szőke Zsuzsi
Szőke Zsuzsi a legtöbbször késő estig tanít (Fotó: TV2)

Szőke Zsuzsi most a bajnoki címre hajt

Most döntöttük el, hogy indulunk a hazai bajnokságon, így most egy magyar bajnoki cím a célunk. Bízom benne, hogy ez is összejön, a munka rengeteg és 120 fokon égek, de én szeretem ezt a pörgést. Ugyanazzal a számmal fogunk indulni, mint a világbajnokságon, ezért már felkészültünk, de emlékeztető gyakorlások szükségesek, amiket nem könnyű megoldani. Mindenkinek a saját elfoglaltságai mellett kell időt szánnia a próbákra, ami vagy kora reggel, vagy sokszor este 10 után van. Én mostanában este 9-10-ig tanítani szoktam, mert esküvőre készülő párokat is oktatok, akiknek nyilván csak munka után jó, így a munkát nagyon nehéz összeegyeztetni a magánélettel.

Ők a legjobban öltözött celebek

Zsuzsi majdnem talpig fehérben jelent meg a rendezvényen, rózsaszín szandálja és ugyanilyen színű kistáskája tette igazán izgalmassá a szettjét. Mint mondja, feketében szeretett volna érkezni, végül ez lett belőle.

Néhány fast fashion divatmárka darabjait válogattam most össze, de van egyébként Ricsitől is ruhám. Szeretek csinosan felöltözni, egy divatbemutatón nincs nehéz dolga az embernek, mert semmi sem sok.

Zsuzsi ez alkalomból sminkeshez is elment, saját bevallása szerint ő maga nem tud szépen sminkelni. Lapunknak elárulta azt a kulisszatitkot is, hogy a Dancing with the Starsban például egy óra alatt készül el a haja és ugyanennyi  idő alatt a sminkje. 

S hogy a csinos táncosnő szerint kik a legjobban öltözött magyar hírességek?

Nehéz kérdés, de én például Zimány Lindát mondanám, neki nagyon tetszenek a szettjei, illetve Kecskés Enikő ruhái is nagyon szépek

- mondja Zsuzsi. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás