Elárulta magát: Ide menekülne Londonból Kamilla királyné

Bakancslistás helyszínről vallott III. Károly király felesége. Kamilla királyné elárulta, hová vágyik a szíve mélyén.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2024.05.18.
Kamilla királyné úti cél Harry Potter

Meglepő helyszínre vágyik Kamilla királyné. III. Károly király felesége elárulta, hova utazna el, ha lehetősége lenne rá.

kamilla királyné
Kamilla királyné bakancslistás, ámde fiktív úti céljáról vallott (Fotó: WPA Pool / Getty Images)

Boszorkánynak állna Kamilla királyné

Kamilla királyné az írókat, a művészeket és a képzeletet ünneplő sussex-i Charleston Festivalon jelent meg, ahol meglepő kijelentést tett. Az olvasás népszerűsítésére is szolgáló eseményen gyerekek faggathatták őfelségét, egyikük azt kérdezte tőle, van-e olyan képzeletbeli helyszín, ahová szívesen elutazna.

A Kalapos Macska világába biztosan nem!” – szögezte le, utalva Dr. Seuss könyvére, a piros-fehér csíkos cilindert viselő macska különleges világára, majd hozzátette:

Ahová szívesen elmennék, az a Roxfort!

– utalt a Harry Potter-könyvek varázsló iskolájára. Már pattannék is fel az Expresszre, hogy elrobogjak a Roxfortba. Ülnék a gyönyörű aulában és várnám, hogy a Teszlek Süveg házat válasszon nekem. Jó lenne látni Dumbledore-t, Hagridot, Piton professzort… A festmények mozgó alakjait, a lebegő ételeket. Biztosan ezt a helyszínt választanám” – nyugtázta a királyné.

III. Károly király, a mókamester

Kamilla máskor is áradozott már J. K. Rowling ikonikus könyvsorozatáról, korábban egyenesen úgy fogalmazott:
Elolvastam mint a hét kötetet, többször, mint bármi mást!
Őfelsége egy másik alkalommal pedig elárulta, férjével szívesen olvasnak fel mesekönyvet az unokáknak: III. Károly király mestere a hangutánzásnak, a különböző karakterek szövegeit mind más hangszínen adja elő.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás