A Disney teljesen kiakasztotta a magyar rajongókat, sokan csalódtak a döntés miatt

Vannak, akiknek ez elvette a kedvét a Deadpool & Rozsomák című filmtől.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.05.24.
csalódás disney Hugh Jackman

Július 25-én kerül a hazai mozikba a Deadpool & Rozsomák című nagyszabású Marvel-film, ami Hugh Jackman nagy visszatérése lesz Rozsomákként. Több helyen is a nyár legjobban várt alkotásának választották meg Ryan Reynoldsék őrülten szórakoztatónak ígérkező mozis kalandját, de sajnos a Disney mondhatni beleköpött a magyar rajongók levesébe.

 

A Disney sokak megdöbbenésére leváltotta Hugh Jackman jól megszokott szinkronhangját, Sinkovits-Vitay Andrást, a rajongók pedig egyenesen fellázadtak a döntés miatt.

Petíció indult annak érdekében, hogy ismét Sinkovits-Vitay András legyen Hugh Jackman magyar hangja a Deadpool & Rozsomák című filmben, hiszen eddig az összes Farkas(Rozsomák)-szerepében ő szinkronizálta a világsztár színészt.

Érthető módon maga Sinkovits-Vitay András is meglepődött a Disney nagy port kavaró döntésén, a közösségi oldalán mesélte el, hogy mi történt. Egy másik munka miatt nem tudta elvállalni a Deadpool & Rozsomák előzetesének szinkronizálását, majd a stúdió castingot kért, és végül nem őt választották – kiemelte, hogy nem az anyagiakon múlt a dolog.

Itt lehet megtekinteni Sinkovits-Vitay András bejegyzését:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás