Megdöbbentő kép került elő Majka múltjából, ez tényleg ő lenne?

Majkának sikerült mindenkit rendesen meglepnie.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.20.
retro fiatal Majka

Jelenleg az ország egyik legismertebb embere Majka, aki már hosszú évek, évtizedek óta folyamatosan ott van a figyelem középpontjában. Hol a színpadon, hol különböző műsorokban tűnik fel, és általában nagyon szórakoztató, amit csinál – hosszú utat tett meg idáig, és úgy tűnik, hogy neki is eszébe szokott jutni ez.

Majka
Majka / Fotó: Markovics Gábor

Majka már 44 éves, boldog házasságban él a gyönyörű feleségével, Majoros Hajnival, akivel két közös gyermeket nevelnek. 21 évvel ezelőtt valószínűleg még csak álmodozott egy ilyen csodálatos életről, viszont már akkor is tele volt reménnyel és mindent megtett azért, hogy valóra váltsa az álmait – de mai szemmel már alig lehetne ráismerni.

Majka most jól meglepte a követőit, ugyanis megmutatta, hogyan nézett ki 2003-ban, amikor mindössze nagyjából 24 éves volt.

A kommentelőknek rögtön leesett az álluk, csak úgy özönlöttek a hozzászólások, ami érthető, hiszen alig hittek a szemüknek. Valóban nagyon érdekes még fiatal "suhancként" látni Majkát, aki valószínűleg nevetett volna, ha valaki azt mondja neki, hogy 2024-ben nem lesz olyan ember Magyarországon, aki ne ismerné őt.

Itt lehet megtekinteni Majka retro képét:

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás