Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Máté Szabolcs az egyik legismertebb hazai rapper, aki a kilencvenes években robbant be a köztudatba. Sub Bass Monstert 47. születésnapja alkalmából telefonon értük el.Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.04.16.
rapper Sub Bass Monster énekes család fellépés

Sub Bass Monster, azaz Máté Szabolcs a kilencvenes évek óta az ország egyik legnagyobb rappere, akinek pályafutása alatt olyan örökzöld dalok születtek, mint a Nincs nő, nincs sírás, a Négy Ütem, vagy a Tovább is van…

Sub Bass Monster
Sub Bass Monster, azaz Máté Szabolcs úgy véli, a közösségi média nem az ő terepe Fotó: YouTube

Az énekes már három gyerek büszke édesapja, születésnapja apropóján többek között arról is mesélt, miért kerüli a médiában való megjelenést.

Mindenhol ott kell lenni

Máté Szabolcs nem teregeti ki magánéletét, a közösségi média nem az ő terepe, mint mondja, csak a nagyobb életeseményekről szeret beszámolni, például mikor gyereke születik.

TikTokra nem olyan régen regisztráltam, legnagyobb bánatomra, ugyanis azt láttam, hogy megkerülhetetlen. Ha én nem csinálom, akkor csinálja más és szép lassan előkerülnek a hamis profilok. Sajnos egy tini nem gondol bele, hogy az ilyesmi szabályellenes, csinál egy oldalt és az ott érkező kedvességekből próbálja pótolni a szeretethiányt.

A rapper úgy érzi, rengeteg pozitív visszajelzést kap a rajongóktól, ezért próbál minden platformon jelen lenni. 

Továbbra is sok fellépése van Sub Bass Monsternek

Sub Bass Monster lapunknak elárulta, fantasztikus zenekarral zenélnek és állandó fellépéseik vannak, a következő május 17-én lesz Budapesten és a fővárosi klubokkal is állandó együttműködésben vannak.

Sub Bass Monster
Sub Bass Monster számára a gyerekek az elsők Fotó: Tokaji Balázs

Jövőbeli terveiről a rapper elmondta, valóban igaz, hogy szeretne majd valamikor gazdaságot létrehozni, ehhez azonban még csak a terület és az elszántság van meg:

Nincs parkolópályán ez a projekt, van egy pár hektáros földem a falu szélén, amire házat építettem. Állatok viszont nincsenek, az nem úgy működik, hogy nem foglalkozol vele. Ahhoz némi szaktudás is szükséges, illetve rengeteg idő, ami jelenleg még nincs.

Családi szokásaikról az énekes elmesélte, náluk általában a születésnaposnak olyan apróságokkal kedveskednek, mint egy program, vagy kedvenc ebéd, idén például bobozni mennek, bár ezt inkább a gyerekei imádják, a közös élményt fontosabbnak tartja.

S hogy terveznek-e negyedik gyereket? Sub Bass Monster sejtelmesen fogalmazott:

Nem tudom még. Én eredetileg négyet szerettem volna, de ahogy születtek, egyre kisebb lett a lendület. Fontosnak tartom, hogy minőségi időt tudjunk velük tölteni és az már három gyerekkel sem egyszerű. Majd meglátjuk.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás