Mi történt? Elhagyta Cookyt és közös gyerekeiket a felesége

Sokatmondó fotókkal jelentkezett Londonból Cooky 27 évvel fiatalabb felesége.Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.04.14.
Módosítva: 2024.04.14.
Cooky szécsi debóra elhagyta család

Szelba Christian George vagy ahogy mindeki ismeri, Cooky  és párja, Szécsi Debóra 2016 óta alkotnak egy párt. Szerelmüknek senki se jósolt hosszú időt, de ők rácáfoltak mindenkire. Két kisfiút nevelnek, Kevin 2018. januárjában született, Nátán 2019. augusztusában jött a világra.

VI__5719
Cooky
Cooky felesége egyedül utazott Londonba Fotó: Végh István

Cooky felesége egyedül utazott Londonba

Amióta együtt vannak, Szécsi Debóra minden percét lefoglalja a háztartás vezetése, az öt- és hatéves gyermekeik nevelése, a családi dolgok szervezése. A gyönyörű sztáranyuka még mindig csak 27 éves, hirtelen jött életébe a családalapítás. De ahogy szokta mondani, bármennyire fiatal volt Cooky megismerésekor, nem volt kérdés számára, hogy összeházasodnak és gyermeket vállalnak. Ők az a pár egyébként, akik körül sosincs botrány, sose hallani felőlük szaftos sztorikat, harmóniában élnek. Nagyon szeretnek utazni, Dubajba szinte már hazajárnak. Szécsi Debóra most viszont csajos hétvégére utazott barátnőjével, fájó szívvel, de itthon hagyta imádott fiait.

Cooky felesége Szécsi DEbóra
Csajos hétvégére utazott Cooky felesége Fotó: Instagram

A sztáranyuka meg sem állt Londonig, ahol a feltett instasztorik szerint nagyon jól érzi magát, kirúgtak a hámból a Sohóban

A francia rádiós meg is osztott egy nagyon cuki videót az oldalán, ahol Kevin és Nátán azt mondják: Anya kint van Londonban, mi apával bulizunk! Szóval szó sincs arról, hogy összeveszett a sztárpár, szimplán Debóra kiruccant az angol fővárosba. 

Együtt a táncolnak

Nagy sikert aratott a páros a nézőknél, amikor elindultak a Dancing with the Starsban. Mint ismert, a sztáranyuka korábban versenytáncos volt, igaz, ez sem volt elég, hogy sokáig jussanak. Debóra viszont azóta is, ha hívják, megy fellépni a táncos show-műsor profi táncosaival. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás