Hoppá! Cooky szerelme a Dancing stúdiójában tűnt fel

A népszerű rádiós gyönyörű párja az elmúlt években a gyerekneveléssel volt elfoglalva. De most, hogy két fiuk nagyobb lett, Szécsi Debóra visszatért a táncparkettre, sőt a hétvégén komoly fellépése volt a Dancing with the Stars néhány sztárjával.Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.01.21.
Módosítva: 2024.01.21.
Cooky Szerelme Dancing

Szécsi Debóra gyerekkorától kezdve a tánc szerelmese, a szenvedélyét csak akkor adta fel egy időre, amikor megszülettek a rádióssal közös gyermekei. A fiatal sztáranyuka gyakran varázsolta el követőit közösségi oldalain tánctudásával, mikor a gyerkőcök mellett volt egy kis ideje. Rajongói a Dancing with the Stars műsorba követelték Cooky szerelmét, végül együtt indultak a TV2 nagy sikerű műsorában. S bár voltak nagyon szép pillanataik, elég hamar kiestek.

Cooky
Cooky szerelme boldogan vette fel újra a tánccipőt (Fotó: Végh István)

Cooky kedvese visszatért a táncparkettre

A korábbi kiesés szerencsére nem vette el a kedvét Debórának és nemrég meglepő módon a műsor profi táncosainak próbaterméből jelentkezett be.

Igen, visszatértem a táncstúdióba, most jött el az idő

 – mesélte a Metropolnak Szécsi Debóra, majd hozzátette:

Kevin pár nap múlva betölti a hatodik évét, Natus is már négy. Elég önállóak, mostanra érzek magamban annyi energiát annyi erőt, na meg most kezd időm lenni arra —, hogy újra táncoljak. Nemrég kaptam egy felkérést Valc Szabolcstól, a Dancing koreográfusától, és szombaton lesz egy nagy fellépésünk Szolnokon. Izgulok, de nagyon várom.

Annyira aranyos a család három férfi tagja, nagyon biztatnak.

A gyönyörű sztáranyuka azt is elárulta, hogy nagyobbik fia egész jól táncol:

Pár napja elkísértek a próbára, ahol Mikes Anna és Tóth Katica is nagyokat nevetett, mert a két gyerkőc elkezdett táncolni.

Kevinnek nagyon jó a mozgása, akár profi táncos is lehetne, de most a foci van előtérben, leigazolt egy komoly csapathoz.

Aztán majd ki tudja még mi lesz belőle, mi semmit nem erőltetünk!

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás