Pásztor Erzsi: Sok mindenből kimaradok, de nincs és nem is lesz internetem





A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színészóriás időről időre feltűnik egy-egy videóban a nevével fémjelezett rajongói csoportban. Teszi ezt Pásztor Erzsi úgy, hogy ő maga sosem internetezik.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.02.01.
Módosítva: 2024.02.01.
Pásztor Erzsi rajongók internet

Évek óta megtalálható a Facebookon a Pásztor Erzsi kedvelők zárt csoportja, amit egy akkoriban 12 éves forma kiskamasz hívott életre. Egy ideje pedig egyre gyakrabban tűnik fel a csoportban maga a színésznő is, hogy videóüzenetben számoljon be követőinek a vele kapcsolatos aktualitásokról. A Metropol most megkereste a színésznőt, aki egy meglepő mondattal kezdte a beszélgetést. 

Pásztor Erzsi
Pásztor Erzsi a neten is hódít (Fotó: Bors)

„Nagyon hálás vagyok…”

Valamikor egy rövid ideig volt itthon internetem, de bevallom őszintén, engem egyszerűen nem érdekelt a dolog, így már ki is köttettem.

„Természetesen a nevemmel fémjelzett rajongói oldalról tudomásom van, és nagyon hálás is vagyok annak a fiatalembernek, aki életre hívta, és aki a mai napig a gondját viseli” – kezdte lapunknak az élő legenda, aki elmesélte, hogyan is készülnek azok a tartalmak, melyeken ő maga beszél a követőihez.


„Ők készítik a videókat”

Még Karinthy Marci idejében játszottam a Karinthy Színházban a Nercbanda című darabot, amikor egy előadás végén megkeresett egy 12 éves fiatalember, hogy szeretne néhány közös képet készíteni velem. Végül ő hozta létre ezt a bizonyos oldalt, és azóta is hűségesen tölti fel oda a rólam szóló tartalmakat. A fiúcska ma már nagyfiú és gimnáziumba jár, de máig nem csökkent a lelkesedése.”

Sőt, mára már a lányom és egy barátnőm is segít neki. Ők készítik azokat a videókat, amik időnként felkerülnek az oldalra

mesélte Pásztor Erzsi, akihez természetesen eljutnak a neki címzett kedves hozzászólások is, hiszen szerettei tolmácsolják felé azokat. 

Pásztor Erzsi
Pásztor Erzsi nem bánja, hogy nincs internetelérése (Fotó: Bánkúti Sándor / Bors)

„Lemaradtam…”

A színésznő nem bánja, hogy ő maga nem látja ezeket az üzeneteket, ahogyan azt sem, hogy nem kap töménytelen információt az interneten keresztül.

„Én főként a szemtől szembeni beszélgetéseket kedvelem.

Vagyis nem bánom, hogy nem kapok internetes leveleket.

 Persze azért tisztában vagyok vele, hogy sok mindenről lemaradok. Nemrég egy üzletben jártam harisnyákat vásárolni és az eladókislány kérdezte, hogy szeretnék-e kedvezményekre jogosító kártyát. Ehhez szerette volna elkérni az e-mail-címemet, ami természetesen nekem nincs, így lemaradtam a kedvezményekről” mondta nevetve Pásztor Erzsi.





 





Ezeket olvastad már?
Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás