Meghan nagy lépést tett Katalin és Károly felé: ez áll a háttérben

Meghan már lépéseket is tett annak érdekében, hogy rendezze viszonyát a királyi családdal.Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.02.16.
Módosítva: 2024.02.16.
Katalin III Károly rákdiagnózis Meghan Markle kibékülés

Nem titok, hogy sosem volt éppen felhőtlen a viszony Meghan Markle és Katalin között. A két hercegné kapcsolata az utóbbi években különösen megromlott, miután Meghan kiteregette, hogyan ríkatta meg őt a walesi hercegné, nem sokkal az esküvője előtt, majd Harry tovább feszítette a húrt a Tartalék című önéletrajzi kötetével, amelyben további bennfentes információkat osztott meg. Ezekkel a lépésekkel a sussexiek végképp maguk ellen fordították a királyi családot.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Meghan Markle és Harry herceg (Fotó: i-Images / eyevine / NORTHFOTO)

A közelmúlt eseményei azonban, úgy tűnik, Meghanre is komoly hatást gyakoroltak. Nemrégiben érkezett ugyanis a bejelentés, hogy rákot diagnosztizáltak a brit uralkodónál, III. Károlynál, akit nem sokkal korábban még prosztata-megnagyobbodás miatt műtöttek, de kórházba került Katalin is. Utóbbi hasi műtéten esett át, és a hírek szerint egészen húsvétig nem fog közfeladatokat ellátni. Mindezek arra késztették a sussexi hercegnét, hogy megkísérelje lezárni a múltat és helyrehozni a megromlott viszonyt a férje családjával.

Meghan felvette a kapcsolatot Katalinnal és Károllyal is, tehát lépéseket tesz a megbékélés érdekében

– árulta el egy forrás.

Ezt használhatják kiindulópontként. A helyzet az, hogy az élet túl rövid, és megvan rá az esély, hogy ezek az események a szakadás befoltozásához vezetnek majd

– mondta még el a bennfentes. Hozzátette, Meghan ugyan nem csatlakozott Harryhez, amikor a herceg a hírek hallatán hazament meglátogatni rákkal diagnosztizált édesapját, ugyanakkor támogatta a férje döntését.

Meghan teljes mértékben egyetértett azzal, hogy Harrynek ott a helye. El kellett mondania az apjának, mennyire szereti őt, és teljesebb képet kellett kapnia arról is, Károly mivel néz szembe

– súgta meg a forrás, akinek szavait a Mirror idézte.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás