Megmutatta a barátnőjét a Sztárban sztár leszek! győztese





A két énekes együtt töltötte az év utolsó napját. Karapancsev Kristóf titkokat árult el a kapcsolatukról.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.03.
szerelem magánélet Kristóf Karapancsev

Karapancsev Kristóf a Sztárban sztár leszek! legutóbbi győztesének teljes fordulatot vett az élete, mióta előző év végén megnyerte a TV2 tehetségkutató műsorát. Azóta nem lazsált, még év végén is azon dolgozott, hogy mindent előkészítsen az újév utáni időszakra, sőt már zenekart is verbuvált. Így telt az múlt év legsokoldalúbb előadójának szilvesztere. 

Zenekart verbuvált 

A győztes semmit nem bízni a véletlenre: már a műsor végeztével nekilátott további karrierje formálásának. A zenekarja is összeállt, és már csak próbálniuk kell. 

Amint vége lett a műsornak, nem csináltam mást, csakis azon dolgoztam, hogy előkészítsek mindent idénre. Megjelent egy zeném, és persze elindultak az alkotói folyamatok. Ami azt illeti, már össze is állt a zenekarom, akikkel fogunk járni fellépni. Még próbálni sajnos nem tudtunk, de most év elején neki is tudunk ennek kezdeni. Sokat változott az életem múlt évhez képest mind magánéletben, mind karrierben

kezdte a Metropolnak az énekes, aki a családjával töltötte a karácsonyt. 

Karapancsev Kristóf szerelmével várta az új évet 

Kristóf nemcsak a főnyereményt nyerte meg, de versenytársa, Halász Rebeka szívét is magáénak tudhatja. Nagy meglepetést okoztak, amikor először közzétették a hírt.  A képek alapján a szilvesztert is együtt töltötte a fiatal szerelmespár. Ugyan senkinek nem beszélnek kapcsolatukról, nekünk mégis egy apróságot elárulhatott a zenész.

Jól alakulnak a dolgok, mindent szépen lassan, de ennél többet nem nagyon szeretnénk még mondani a kapcsolatunkról

  mondta Kristóf, aki felettébb boldognak tűnik Rebeka mellett. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás