Krausz Gábor egy mentőautóból üzent: fontos dologra hívta fel a figyelmet - Videó!

A részleteket a séf egy videóüzenetben mondta el.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.12.
Krausz Gábor szakítás Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Tóth Gabi

Ahogy azt a Metropol is megírta: Tóth Gabi férje, Krausz Gábor a Facebookon közzétett bejegyzésben tudatta, hogy hat évvel megismerkedésük után külön utakon folytatják, de kislányuk nevelését továbbra is közösen tervezik.

Fotó: Markovics Gábor

A séf elköltözött otthonról

Tavasszal még úgy tűnt, minden rendben van, így megvették első közös házukat is, most már csak Gabi és kislánya, Hannaróza vannak otthon, ugyanis a Bors értesülései szerint Krausz Gábor már kiköltözött. 

A lap információi szerint Gábor hiába volt szerelmes az álomotthonába, azt szerette volna, ha a kislánya a biztonságos, megszokott környezetében marad, ezért döntött a távozás mellett, és hagyta ott Gabit a gyermekkel. 

Krausz Gábor most egy mentőautóból jelentkezett be

A séf az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán egy fontos programra hívta fel a figyelmet, az eseményen ő maga is részt vesz:

Már tradíció, hogy a Városligeti Mentőnapon a mentők főzőcsapatai is összemérik tudásukat, így idén már 20 mentőállomás próbálja majd lefőzni egymást. Az életmentők azonban sok mással is készülnek a lakosság részére. Bárki benézhet a mentőhelikopterbe és a mentőautókba, megsimogathatja a mentőkutyákat és az újraélesztést is ingyen megtanulhatja Szeptember 2-án, a Városligeti Mentőnapon

- mondta el a részleteket Karusz Gábor.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás