"Elmondhatatlanul izgatott vagyok": Hamarosan bővül a Gáspár család





Gáspár Bea 49 éves lett. Mára kibékült a korával, különösebb kívánsága nincs, azt leszámítva, hogy a családja körül minden rendben legyen. Izgalommal néz a következő időszak elé, ugyanis hamarosan bővül a családjuk.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.07.30.
születésnap Gáspár Bea új családtag kényeztetés

Nehéz elhinni, hogy Gáspár Beát már csak egy év választja el az ötödik X-től. Lapunk születésnapja alkalmából köszöntötte Bea asszonyt, aki azt is elárulta, milyen „viszonyban” áll a korával. Mint mondja, ma már nem zavarja az idő múlása, azonban ez nem mindig volt így.

"49 éves lettem, és képzeljétek, semmi extra kívánságom nincs az élettől" – kezdte a Metropolnak Bea. "Tényleg úgy van, ahogy a nagy öregek mondogatták: ha egészség van, minden van."

Ha én jól vagyok, akkor flottul megy minden. Rendben van a családom, és ez a lényeg. 

"Főzök, mosok, takarítok, bevásárolok rájuk, és tudok kiabálni, nekem ennyi bőven elég" – mondta a Hal a tortán háziasszonya.

Gáspár Bea
Kényeztetéssel telt a születésnapja. Fotó: Bors

„Egyáltalán nem zavar a korom”

Nem mindenki fogadja könnyen az idő múlását. Azonban Beát ez csöppet sem frusztrálja. Jövőre kerek évfordulót ünnepel, de egyelőre ezzel még nem foglalkozik, a jelenre koncentrál.

"Egyáltalán nem zavar a korom, sőt, utoljára harmincnál akadtam ki, akkor viszont nagyon."

Sírtam, dúltam, fúltam, pokoli volt, de azóta teljesen rendben vagyok magammal és a korommal is.

"Nincs miért szomorkodni, mert jól indult a születésnapom, csupa kényeztetéssel. Korán reggel a Mokkába voltam hivatalos, Győzőke fölkelt velem, útnak indított, majd elment nekem virágot és ajándékot vásárolni. A TV2-ben gyönyörű frizurát és sminket kaptam, aztán elmentem masszázsra, amiből dupláztam, ugyanis délután egy újabb kényeztetésen vettem részt" – számolt be a napjáról Gáspárné.

Gáspár Bea és Gáspár Győző
Győzőtől csodálatos ajándékot kapott Fotó: Knap Zoltán

Hamarosan új családtaggal bővülnek Gáspárék

Ezzel azonban még nem ért véget az ünneplés, igaz, hiányosan, de szeretteivel is megemlékeztek az évfordulójáról.

"Este a családdal közösen vacsoráztunk, amin sajnos Evelin nem volt ott, mert dolgozott, viszont előrelátó volt, és már felköszöntött."

Ez a hetünk egyébként a születésnapok bűvkörében zajlott, ugyanis Virág lányom szerdán töltötte a 21. életévét, apukám ugyanaznap lett 72, az egyik sógorom pedig ötvenéves lett. 

"Egyébként nem annyira szeretem a meglepetéseket, így aztán mindig előre megbeszélem mindenkivel, minek örülnék a legjobban – árulta el lapunk érdeklődésére Bea, aki boldogan mesélte el, hogy hamarosan újabb családtaggal bővül a Gáspár família."

"Győző ellátogatott egy toy uszkár tenyészetbe, ahol már megszületett a kisbabám, őt kapom ajándékba a férjemtől. Még egy kicsit türelmesnek kell lennem, meg kell várnom, amíg eléri azt a kort, hogy hazahozhassuk."

Elmondhatatlanul izgatott vagyok. 

"A kiskutyának egyetlen dolga lesz: nagyon boldogan élni, és legalább olyan okosnak lenni, mint amilyen a Virágé, akibe az egész család szerelmes" – mesélte mosolyogva Bea.

 





 





Ezeket olvastad már?
Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Kitálalt a műsorvezető: az eljegyzésük előtt megcsalta a vőlegénye

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás