RETRO RÁDIÓ

Kiújult a rák a TV2 sztárjának agyában: öt évet jósolnak neki az orvosok

Rákkal való küzdelméről osztott meg részleteket Shannen Doherty.Megosztás
Szerző: N.T.
2023.06.08. 15:00
Shannen Doherty rák áttét

Elég nehéz idők járnak Shannen Dohertyre: a Bűbájos boszorkák sztárja 2020-ban jelentette be, hogy kiújult rákbetegsége, ami már a negyedik stádiumban van, ezért öt évet jósolnak neki az orvosok. Idén áprilisban pedig az is kiderült, hogy több mint tíz év házasság után válik férjétől.

Shannen Doherty Signs Copies Of "Badass"
Nehéz időszakot él meg a Bűbábos boszorkák sztárja – Fotó: JASON KEMPIN

A Beverly Hills 90210 színésznője most pedig újabb szomorú hírről számolt be az Instagram-oldalán, miszerint egy CT-vizsgálat során áttéteket találtak az agyában is. Doherty két videót is megosztott közösségi oldalán: az első felvételből az derül ki, hogyan néz ki a maszk felhelyezése, amit akkor kell viselni, amikor az ember agyi sugárkezelést kap. A videón emellett az is jól látható, hogy a színésznő arcán egy könnycsepp is végiggurul, majd végig a könnyeivel küszködik.

Január 12-én megtörtént az első sugárkezelés. A félelmem nyilvánvaló. Rendkívül klausztrofóbiás vagyok, és sok minden történt az életemben

– írta második bejegyzésében Doherty, aki hozzátette, hogy szerencsésnek érzi magát, amiért nagyszerű orvosai vannak, azonban még ennek ellenére is megnehezíti a dolgát a küzdelemben a félelem. A sugárkezelés közben készült felvételt ide kattintva lehet megnézni.

Az 52 éves színésznőnél először 2015 márciusában diagnosztizáltak mellrákot, ekkor eltávolították a mellét, és kemoterápiát is kapott. 2020-ban sajnos azonban kiújult a betegsége: négyes stádiumú mellrákja van, ez okozta a másodlagos daganatokat is az agyában – írja a Daily Mail.

 

Ezeket olvastad már?
Özönlenek a gratulációk: Curtis és Judit megmutatta a kicsit

Özönlenek a gratulációk: Curtis és Judit megmutatta a kicsit

El akarták rabolni David Beckham fiát, Brooklynt

El akarták rabolni David Beckham fiát, Brooklynt

Kinek szólhat Tóth Gabi sejtelmes üzenete?

Kinek szólhat Tóth Gabi sejtelmes üzenete?

„Még el tudtam búcsúzni tőle” – Gyászol Bunyós Pityu

„Még el tudtam búcsúzni tőle” – Gyászol Bunyós Pityu

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás