RETRO RÁDIÓ

Fontos bejelentést tett Schobert Norbi: ez lesz a cég sorsa visszavonulása után





Elárulták, mit terveznek a márkával.



Megosztás
Szerző: sv
Létrehozva: 2023.05.14.
Módosítva: 2023.05.14.
Schobert Norbert visszavonulás Schobert Norbi

Ahogyan arról a Metropol is beszámolt, Schobert Norbit nagyon megbántották a vádak, miszerint az Update márkájával hosszú éveken keresztül átverte az embereket. Hangsúlyozta, hogy neki nem a milliós büntetés fáj igazán, hanem az, hogy az emberek negatívan gondolnak rá ezek után. Mindezeknek következtében Norbi úgy döntött, visszavonul, most pedig azt is elárulta, mi lesz a cég sorsa. 

Schobert Norbi
Norbit nagyon megviselte az eset /Fotó: bors

Schobert Norbit az a vád érte, hogy a termékeivel hosszú évekig megtévesztette a magyar embereket. Ennek következtében sokan hangot adtak felháborodásuknak, és negatív megjegyzésekkel illették a fitneszgurut. Norbi gyakran hangsúlyozta, hogy ő azért él, hogy az embereknek segítsen, hogy felvegye a harcot az elhízással, és hogy az embereket egészségesebb életmódra szoktassa. Mindezek miatt különösen fáj neki, hogy most ennyi negatív kritikát kap, végeredményben pedig azt a nehéz döntést hozta meg, hogy visszavonul, már nem mutatkozik a nyilvánosság előtt. 

Mióta megtette a bejelentést, sokan elgondolkodtak azon, hogy vajon mi lesz a híres márkájával. Fittségüket féltő magyar férfiak és nők sokasága támaszkodik az update ételekre: sokan rendelnek menüket, ugyanakkor jó opció a péksüteményekre is. Most Norbiék azt is elárulták, mi lesz ennek a folytatása:

 

Norbi visszavonult a kommunikációtól, de attól az Update márka megmarad. 30 év munka eredménye. … Norbi kisfia, Zalán is ennek és a sportnak köszönhetően váltott formát. Továbbra is lesznek Update boltok, új Update fejlesztések, mint pl. a szénhidrátcsökkentett lepény.

 





 





Ezeket olvastad már?
Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Marics Peti elárulta, mitől működnek a barátságai

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

Kökény Attila: Megvan mindenem, gyerekeim, unokáim, feleségem

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

MC Hawer nem kergeti tovább a szerelmet

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Házasság első látásra: Utolsó esély! Itt dől el minden, együtt marad-e Petra és Andris

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás