Szenzációs bejelentés! Legenda váltja le Majkáékat a Zsákbamacskában





Április 16-tól egy igazi televíziós legendával találkozhatnak a TV2 nézői: az Életmű-díjas műsorvezető, Rózsa György veszi át néhány exkluzív adás erejéig a Zsákbamacska házigazdájának szerepét Majkától és Pápai Jocitól.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.10.
Módosítva: 2023.04.10.
legenda! Rózsa György

Az elmúlt hetek nézettségi rekordjai után új fordulat várható a népszerű vetélkedőben, a Zsákbamacska speciális adásait ugyanis Rózsa György vezeti április 16-tól. Ez azért is különleges alkalom, mert a televíziózás történetében példa nélküli, hogy 30 év után ugyanaz a műsorvezető vezessen egy gameshow-t.

Rózsa Gyuri Zsákbamacska
Fotó: TV2

A Kapcsoltam, a LEG…LEG…LEG… és az egykori Zsákbamacska házigazdája visszatér a képernyőre, és újra kezébe veszi az irányítást.

Megtisztelőnek éreztem a TV2 felkérését. Találkozás ez egy régi szerelemmel – három évtized elteltével újra vezetni ugyanazt a vetélkedőt  jutalomjáték!

– mondta Rózsa György.

Hozzátette: az első pillanatok öröme után azért elgondolkodott: vajon 75 évesen bírja-e majd a hosszú felvételeket, és elfogadják-e a fiatal játékosok? Hiszen jó részük még nem is élt, amikor a 90-es évek első felében sikerre vitte a Zsákbamacskát.

„Attól nem tartottam, hogy bennem él-e még a játékkedv, mert a televíziós műsorkészítés, a játékvezetés egy örökké tartó szerelem” – tette hozzá. „Szinte visszafiatalodtam. A TV2 vezetése és a stáb mindent megtettek, hogy jól érezzem magam. Nagyon megható volt, hogy a felvételek után a kollégák megköszönték a jó hangulatú közös munkát. A játékosok pedig minden adás elején hihetetlen szeretettel fogadtak, hosszú percekig tapsoltak. Szinte mindegyikük elmondta a játék után, hogy én voltam a szüleik kedvence, nagyon szerették a Zsákbamacskát annak idején. Jó volt látni, hogy a mostani játékosok is remekül érezték magukat a stúdióban. Boldog voltam, hiszen újra azt tehettem, amit 56 televíziós évemen át: szórakoztathattam a nézőket.”

A műsorban Rózsa György segítője a Dancing with the Stars profi táncosa, Stana Alexandra lesz.
 





 





Ezeket olvastad már?
Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás