Horváth Éva elárulta bomba alakjának a titkát – Fotó!

Lerántotta a leplet Horváth Éva, hogy tudta két gyermek után is megtartani bomba formáját.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.04.19.
Módosítva: 2023.04.19.
szexi Horváth Éva egészség

Elképesztő formában van az egykori szépségkirálynő, modell és műsorvezető. Horváth Éva rendre leveszi a lábáról a rajongóit, amikor megvillantja bájait egy-egy szexi kép formájában. 

Horváth Éva / Fotó: Facebook

Rajongói folyton arról faggatják a kétgyermekes csinos sztáranyukát, hogy mi a titka, mit tesz azért, hogy ennyire jól nézzen ki. Nemrég pedig fellebbentette a fátylat a sokakat megmozgató kérdés kapcsán. Horváth Éva nem szed semmit, nem is tehetné, hiszen jelenleg anyatejjel táplálja másfél éves kisfiát. 

Bomba alakját pedig a következőknek köszönheti: 

„Ez a poszt csak azért születhetett meg, mert sokan írjátok, kérdezitek… – Mit szedsz, mit használsz, hogy ilyen alakod van 2 gyerek után? #válasz #semmit! Én nem is tudnám szúrni magam az otthoni hülyeségekkel, és népszerű fogyasztószereket sem szedek. Hozzáteszem, nem is szedhetném:), mivel cicizünk (Alex 1,5 éves aktív cicista) Soha nem értettem azokat, akik ilyen baromságokat használnak, nem tudják, mi lesz a következménye, most tesztelik rajtuk ! Hát köszi, én nem akarok Algernon lenni” – kezdte őszinte bejegyzésében Horváth Éva.

„Nekem az Astanga jóga vált be :) eszem kenyeret, csokit, mindent, amit megkívánok, ha kell 23 órakor. Kalória és szénhidrát nem számít ! #mindent #eznevicc #utálomadiétát Aki ismer, mindig is tudta, hogy imádok enni !!! A nap 24 órájában! Aki nem hiszi, járjon utána” – árulta el bomba alakjának titkát Éva. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás