RETRO RÁDIÓ

Galambos Lajcsit az összeomlástól félti öccse, István





„A testvéri kötelék a legerősebb” – tartja a mondás. Galambos Lajos testvére, István sincs ezzel másképp. Ahogyan az elmúlt nehéz időszakban, most is mindenben támogatja bátyját annak ellenére, hogy sok mindenben eltér a véleményük. Aggódik, hogy mi lesz vele a börtönben, de leszögezte, mindenben mellette áll majd.



Megosztás
Szerző: SzK
Létrehozva: 2023.04.02.
Módosítva: 2023.04.02.
Galambos Lajos összeomlás galambos istván ítélet börtön tárgyalás testvér

A tehetséges, életvidám és kedves testvérpárt csak „a két Galambos”-ként emlegetik az ismerősök. Azonban nem mindig volt könnyű az életük, ugyanis korán eltávoztak a nagyszüleik, szüleik sincsenek már, így ketten maradtak, csak egymásra számíthatnak, és szükségük is lesz az összefogásra a jövőben.

Fotó: Markovics Gábor

Áram-, gáz- és vízlopás, valamint vesztegetés vádjában jogerősen 3 év 6 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte tavaly decemberben Galambos Lajost a bíróság. Még 2015-ben a hatóság az ágyukból rángatta ki a zenészt és családját. Akkor 125 napot kellett előzetes letartóztatásban töltenie. Az elmúlt időszak rendkívül nehéz volt a trombitás életében, hiszen a felesége elvált tőle, valamint egészsége is megromlott.

 

Az összeomlástól félti őt testvére, István

Mindenben mellette van testvére, Galambos István. Annak ellenére, hogy nem ért egyet az ítélettel, elfogadta a tényt, hogy Lajosnak be kell vonulni a börtönbe, mindenben támogatja őt.

A családban nem kérdés, hogy itt vagyunk neki. A gyermekei és én is, ez természetes. A rácsok mögött azonban egyedül lesz, súlyosbítva azokkal az egészségi problémákkal, amik most előjöttek. Egyébként meg hatvanéves… ezek a gondok már akár a kora miatt is jöhettek, és persze a stressztől, amit az elmúlt években megélt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem féltem őt. Még akkor is féltem, ha tudom, hogy egy csodálatos személyiségű ember, akinek bizonyára nem sok konfliktusa lesz bent. Akkor is összeomolhat bent…

– mondta Pisti.

Fotó: Máté Krisztián

 

Rosszul esik, ha a testvéremet látom a tévében”

Lajcsi gyerekeinek és barátainak rossz látni a folyamatos szereplését a médiában, de testvérének különösen, aki minden helyzetben ott van mellette és támogatja.

„Szerintem a testvérem többet beszél a kelleténél, ami nagyon idegesítő, de persze elfogadom és tudomásul veszem. Ő ilyen. Szereti a kamera, neki pedig meg kell szólalnia. Hogy mit tehetek én ebben a helyzetben? Semmit. Csak támogatom őt és hallgatok” – válaszolta a Bors megkeresésére.

Közben természetesen dühös vagyok és aggódom. Ha meglátom a tévében, hogy »Galambos Lajos«, akkor azonnal elkapcsolok. Lehet, hogy primitív problémakezelés ez, de én így védekezem. Fáj, ha azt látom, hogy bántják a testvérem. Az egyetlen vér szerinti kapcsolatom a világgal. Nekünk már nincsenek nagyszüleink, nincsen anyukánk és apukánk sem, csak ketten vagyunk egymásnak. A vér összeköt. Ez olyan kötelék, amit semmi sem vághat el.

 

Fotó: RTL

 

Külsőleg ugyan hasonlítanak egymásra, azonban véleményük eltér

Annak ellenére, hogy testvérek és külsőleg hasonlítanak egymásra, mégis máshogy élik az életüket, máshogy gondolkodnak és más az értékrendjük is.

„Nálunk tulajdonképpen tabu a saját vélemény. Nekem is van és neki is van. Bár nagyon jó testvérek vagyunk, sok dologban nem értünk egyet. Lajcsi ráadásul elég makacs ember, szóval ha néha megpróbálom elmagyarázni neki, hogy én mit gondolok épp egy adott dologról, akkor ő azt mondja nekem (már elnézést a vulgaritásért) »Pistike! Beszéljünk inkább a p..ról!«” – nevette el magát, majd hozzátette, elfogadja a tényt, hogy testvére máshogy akarja megoldani a dolgait, reméli, sokáig ott lesz mellette, hiszen mindennél jobban szereti őt.

Fotó: Galambos Lajos archív

 





 





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás