Kiderült, vígan éli az életét az öngyilkosnak hitt író





Mindenkit átvert, most újra írni szeretne.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.08.
feltámadás

Egészen elképesztő történet látott napvilágot az Egyesült Államokban, két évvel az állítólagos öngyilkossága után most mégis kiderült, hogy vígan tengeti mindennapjait a népszerű amerikai író. A hírt maga Susan Meachen jelentette be – írja a Rolling Stone.  A leginkább csak gyenge ponyvaregényeiből ismert író elsősorban romantikus műveket írt, ám két évvel ezelőtt lánya arról adott hírt, hogy Susan öngyilkos lett. Ezután nem sokkal ráadásul egy Facebook-csoport is alakult az íróért azért, hogy öngyilkosság-prevenciós gyűjtéseket szervezzenek. Ám az oldal rövidesen érdeklődés hiányában egyre jobban feledésbe merült.

Ám a jelek szerint mindez csak átmeneti volt, Susan nemrég új poszttal jelentkezett be, amiben azt állította, hogy már jobban van, és szeretne újra tollat ragadni. Bizarr bejegyzésében az öngyilkosságára is utalt, amely hátterében a családja áll. Azt, hogy ezzel mire célzott, a kommentelők mind a mai napig csak találgatják.

Susan feltámadása érhető módon sokkolta  az olvasóit, már csak azért is, mivel sok rajongóját azzal gyanúsították, hogy ők hajszolták bele az öngyilkosságba az írót. A szerző egyik írótársa, Samantha A. Cole azt mondta, bár örül Susan visszatérésének, ám sosem fog neki megbocsátani.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás