RETRO RÁDIÓ

Kiderült! Exfelesége etette Árpa Attilát A Nagy Ő forgatásán

Ritkaságszámba megy, amikor egy válás után az egykori házastársak között megmarad a jó kapcsolat. Az pedig, hogy a volt feleség gondoskodjon exférje ellátásról, egészen szürreális. Ám, mint Árpa Attila esete is mutatja, nem lehetetlen…Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.30. 05:50
szerelem Árpa Attila Nagy Ő

A Nagy Ő műsorában nap mint nap nézők ezrei kísérik figyelemmel Árpa Attila és a kegyeiért küzdő nők sorsának alakulását. Nem titok, a produkciót már leforgatták, ezért a színész az adások után a rajongóival együtt, élőben boncolgatja az aznapi eseményeket, akik olykor nekiszegeznek néhány érdekes kérdést.

Attila, ha dolgozik, általában egykori párja termékeit fogyasztja Fotó: Knap Zoltán / Bors

A volt felesége etette

Az élő bejelentkezés alkalmával izgalmas kulisszatitokra is fény derül, például arra, hogy a szigeten álló faházban hogyan indult egy napja és mit evett. A színész-producer készségesen válaszolt és elárulta, olykor – ahogyan az főcímben is látható – használta a grillsütőt, azonban elsősorban a volt felesége cége által forgalmazott ételeket és termékeket fogyasztotta.

Tény és való, hogy az ő termékeit szoktam enni. Amikor forgatok, akkor nagyon praktikus, hogy csak előveszek egy adagot az egyikből, forró vizet öntök bele és már fogyaszthatom is!

– kezdte a Borsnak Attila.

Azzal persze nincs semmi gond, hogy Szabina termékeit fogyasztja, bár sokak szerint van abban némi ellentmondás, hogy egy olyan műsor forgatása alatt tette ezt rendszeresen, amelyben a szerelmet keresi.

Szerintem nem olyan furcsa ez, a műsorban több alkalommal is beszéltem róla, hiszen része a múltamnak és mint a gyermekem anyja, a jelenemnek is. Jó viszonyban vagyunk. Illetve eddig voltunk, ugyanis hamarosan megjelenik egy könyve, majd kiderül, hogy utána is jóban maradunk-e…

– tette hozzá viccelődve a színész.

Tomán Szabinának és Árpa Attilának egy közös gyermeke is született Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Kizárja az aranyásókat

A napokban félreértésre adott okot, amikor a Nagy Ő a műsorban kijelentette, olyan nőt keres, aki eltartja. Ezt a trükköt persze csak azért vetette be, hogy kizárja az „aranyásókat” és érzékeltesse, olyan párt szeretne maga mellé, aki képes megállni a saját lábán.

Tisztázzuk, nem keresek olyan nőt, aki eltart. Ha életem legrosszabb helyzetében lennék, akkor sem engedném ezt, mindig megoldottam, ezután is sikerülni fog. Persze az élelmiszerárakat elnézve, még az is lehet, hogy sor kerül erre…

– sütött el egy újabb poént Attila.

A legtöbb férfi egóját kifejezetten sérti, ha a szerelme többet keres nála. Árpa, a saját bevallása szerint nem tartozik közéjük, sőt mi több, büszke arra, hogy exfelesége sikeres üzletasszonyként vezeti a vállalatát.

Azt gondolom, ez csak a bizonytalan férfiak önértékelését képes aláásni. Ők általában két dolgot tesznek: vagy lehúzzák a saját szintjükre a partnerüket azzal, hogy degradálják a sikereit és leépítik az önbizalmát vagy megcsalják egy olyan nővel, aki mellett igazi férfinak érezhetik magukat. Nekem nemhogy nem sérti az egómat, hanem minél sikeresebb egy nő, én annál büszkébb vagyok!

– jelentette ki.

Hogy végül ki nyeri el Attila szívét, egy-egy ártatlannak tűnő mondat vagy pillantás is befolyásolja, így ezt esélytelen megjósolni Fotó:  TV2

Egyéjszakás kalandnak indult

Gyakran szegezik Attilának a kérdést: valóban lát-e esélyt arra, hogy egy műsorban találja meg a szerelmet? A színész szerint ez valóban nem egy hétköznapi szituáció, de nem talált okot arra, miért ne adhatna egy esélyt a sorsnak. A gyermeke anyjával sem úgy néztek egymásra a kapcsolatuk elején, hogy ásó, kapa, nagyharang, jöhet a lagzi és összekötik az életüket. Ahogy a Nagy Ő korábban mondta, Szabina is csak egy újabb egyéjszakás áldozat lett volna, s azért szemelte ki magának, mert a kifutón neki volt a leghosszabb combja.

Tény és való, hogy amikor megláttam, valóban nem gondoltam volna, hogy gyerek és házasság lesz, és szerintem ezzel ő is így volt. Egyébként nem hiszek a társkeresőkben, sajnos csak rossz tapasztalataim vannak róla. Hogy a szereplést komolyan gondoltam-e vagy sem? Reménnyel telve indultam neki. Az pedig, hogy megtalálom-e a szerelmet, a műsorból kiderül

– mondta titokzatosan a Nagy Ő.

 

A dosszié további cikkei
Ezeket olvastad már?
Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Itt a bizonyíték! Viharos szakításuk után újra együtt a magyar sztárpár

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Hatalmas meglepetés érte Tóth Andit

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Ezt a titkot hordozza Kulcsár Edina és G.w.M születendő kislányának neve

Smink nélkül mutatta meg arcát Ördög Nóra - Videó!

Smink nélkül mutatta meg arcát Ördög Nóra - Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás