RETRO RÁDIÓ

Durva beszámoló! Szegedi Fecsó és kedvese testközelből látta az Ian hurrikánt





Óriási pusztítást végzett az Ian hurrikán az USA partjainál. Hatalmas károkat okozott, a földdel tette egyenlővé az épületeket, ami pedig megmaradt, azt a hatméteres hullámokkal hömpölygő áradat rombolta le. Szegedi Fecsó és várandós kedvese kéz a kézben vészelte át a természeti katasztrófát.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.30.
rémisztő élmények

Egyre több aggasztó hír érkezik az Ian hurrikán végezte irtózatos pusztításról. A floridai állapotokat több köztéri kamera is élőben közvetítette néhány videómegosztó portálon, ám amikor a trópusi ciklon ottani idő szerint szerda délután elérte az állam déli részét, sorra tűntek el a kamerák képei. Az elképzelhetetlenül nagy, négyes erősségű vihar 250 km/h-s széllökésekkel érkezett meg, és 6 méteres hullámokat korbácsolva sújtott le, amint elérte a szárazföldet.

Elmosta az autókat, több mint 2 millió otthon maradt áram nélkül, egyes településeken majdnem a tetőkig ért a vízmagasság, és olyan sűrű esőfüggöny zúdult le az égből, hogy a látási viszonyok a nullával voltak egyenlőek.

Ian hurrikán brutális pusztítást végzett Fotó: MTI/EPA

Szegedi Fecsó és várandós szerelme, Bea jelenleg is Miamiban van, a Bors először akkor érte utol őket, mielőtt az Ian lecsapott volna.

– Egy szálloda negyedik emeletén vagyunk, az erkélyről rálátunk a partra. Elég durva, ami kint van – kezdte Fecsó lapnak, s hozzátette, egyre csak záporoznak a kormány által küldött krízishelyzetre vonatkozó e-mailek, amelyben leírják, mit kell tenni a túlélés érdekében.

Gondoskodtunk elegendő ivóvízről és élelemről. Sört vettem, én már elleszek – mondta viccelődve a sikeres üzletember, aki talán azért is igyekezett elbagatellizálni a helyzetet, hogy Bea amennyire csak lehet, nyugodt maradjon.

A várandósságot éppen azért titkolták 8 hónapon át, mert attól tartottak, hogy a kismama elvetélhet, ha az emberek gonosz kommentjei miatt idegeskedik. Fecsó mindent megtett azért, hogy biztonságban tudja párját és születendő kisfiát a hurrikán alatt is.

– A teraszról bepakoltam a bútorokat, nehogy elvigye őket a szél, és ne csapódjanak neki az ablaknak. Arra persze nincs semmi garancia, hogy az erős szélben nem töri be valami az üveget. Se reluxa, se függöny nem védene meg minket… – sorolta Fecsó.

Imádkozunk, hogy ne most induljon be a szülés. Pedig benne volt a pakliban, azt mondják, időjárás-változáskor szülnek a legtöbben – mondta Bea.

A párt a Bors első beszélgetést követően sokáig nem tudta elérni telefonon, és megszakadt velük a kapcsolat is, több mint 24 órára. Ezután jelentkeztek csak újra.

Szerencsére megúsztuk! Azt a részt, ahol mi vagyunk, nagyjából elkerülte a hurrikán, de azért itt is fákat csavart ki a vihar – tájékoztatta a lapot Bea, akinek az imái meghallgattattak, nem indult be nála a szülés.





Ezeket olvastad már?
Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás