Újabb dráma a királyi családban: a hercegnő mentheti meg Harry-t?





Hatalmas a felelősség Harry herceg kedvenc unokatestvérén, ő az utolsó remény, ha a család békét szeretne kötni Meghanékkal.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.07.
Eugenia hercegnő királyi család Harry herceg

Számos békítési kísérletre sor került már, de egyre biztosabbnak tűnik, hogy Harry hercegék szakítása a királyi családdal végleges döntés - a palotai szivárogtatók és a szakértők szerint már csak egyetlen személy maradt, aki elsimíthatná a konfliktusokat. Azonban ez nem Katalin hercegné, hanem Harry kedvenc unokatestvére, Eugénia hercegnő - írja a Mirror.

 

(Photo by Andrew Matthews / POOL / AFP)

A szálak már akkor szakadozni kezdtek, mikor Harry feleségül vette az amerikai Meghan Markle-t, azonban mióta a családi kötelezettségeket maguk mögött hagyva az Amerikai Egyesült Államokba költöztek, és több, botrányt kirobbantó nyilatkozatot is tettek, a helyzet egyre inkább mentehetetlenné vált, az egykor elválaszthatatlan testvérek, Vilmos és Harry már szóba sem állnak egymással. A királynő jövő nyáron ünnepli trónra lépésének 70. évfordulóját, de a feltételezések szerint az ünnepségen Harry herceg, Meghan és két gyermekük nem fog részt venni, ha addig nem sikerül békét kötniük a rokonokkal. Ebben a kérdésben pedig Eugénia hercegnő lehet a kulcs.

A hercegnő nem szakította meg a kapcsolatot az Egyesült Államokba költöző családdal, legutóbb „Drága Meghan” megszólítással kívánt boldog 40. születésnapot a Sussex-i hercegnének a közösségi oldalán. Eugénia és Meghan már az előtt ismerték egymást, és jó barátnők voltak, hogy Harry-t bemutatták volna a színésznőnek. Az unokatestvérek között pedig mindig nagyon szoros volt a viszony, gyerekkoruk óta kedvenc unokatestvérükként hivatkoznak a másikra. Ráadásul Eugéniát II. Erzsébet is nagyon szereti, Harry-ék költözése után neki és a családjának adta át Harry-ék lakosztályait a Windsor-palotában.

Mindezek alapján a szakértők úgy vélik, Eugénia lehet már csak egyedül képes arra, hogy visszacsalogassa Harry-éket az Egyesült Királyságba, és tárgyalóasztalhoz ültesse a teljes királyi családot. Sokan úgy vélik, ha a hercegnő semleges tudott maradni eddig is a viharos helyzetben, akkor a későbbiekben sem lesz gondja azzal, hogy átadja a nem a nyilvánosság fülének szánt üzeneteket a családtagoknak, és kedves, bájos kisugárzásával minden felet meg tud győzni arról, hogy érdemes békét kötni. Ha ezt sikerül elérnie, a királynő ünnepségén újra egységes családként jelenhetnének meg szerettei.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás