Jön a You harmadik évada





Már lázasan folynak a You című sorozat harmadik évadának forgatásai. A Netflix az első és második szezon sikere után újra berendelte a Joe Goldbergről szóló folytatásos mozit, mely 2021-ben debütál majd.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.11.14.
Penn Badgley popcorn sorozat You

A történet főszereplője, Joe Goldberg egy intelligens, de kívülálló fiú, aki egy menő könyvesbolt üzletvezetőjeként dolgozik. Egy nap nála vásárol az írónőnek készülő Guinevere Beck, aki azonnal elvarázsolja őt. Joe azonban nem a hagyományos ismerkedési formákat választja: a közösségi médián lévő információkból következteti ki Beck napirendjét. Mire túl vannak az első randin, a megszállott férfi mindent tud az amúgy a lányról. Ijesztő, ahogy belemászik a szerelme fejébe, nem hagy neki egy fikarcnyi privát szférát sem. A fizikai erőszaktól sem riad vissza, annak érdekébem hogy örökre megszerezze magának a kiválasztott nőt, aki a második évadban Beck után egy Love nevű lány.

A pszichothriller drámai, olykor véres képsorokkal hívja fel a figyelmet a felszínes emberi kapcsolatokra és a közösségi oldalak veszélyeire.

Ijesztő ahogy Joe belemászik az áldozatai gondolataiba (Fotó: NETFLIX)

Ezt is nézd meg, ha tetszett!

  • Az idegen
  • Kártyavár
  • Totál Szívás
  • LEG PILLANATOK

  • Sütikkel próbálja Love elnyerni Joe szerelmét: Bár a sorozat tele van megrázó, horrorisztikus jelenettel, a You-ban is találni romantikus, szerelmes pillanatokat. A második évadban Love úgy szeretné elnyerni a fiú szerelmét, hogy sütiket készít és küldözget neki.
  • A legvéresebb leszámolás: A You-ban rengeteg brutális gyilkosságot láthatunk, a kritikusok szerint azonban mindközül a legdurvább mikor Love elvágja az egyik lány torkát, akit Joe fogvatart. A történet során ugyanis kiderül, hogy az ártatlannak hitt szerelmes nő sem az, akinek látszik.
  • 3 TITOK

  • Nyolcórás biztonsági képzés a forgatás előtt: Több jelenet is játszódik a New York-i metróknál. A helyszíni forgatásra szóló engedélyt nagyon nehezen sikerült megszereznie a stábnak. A színészeknek többek között egy nyolcórás biztonsági képzésen is részt kellett venniük.
  • Először nézte vissza magát Penn Badgley: A Joe-t alakító Penn Badgley nem szokta visszanézni magát filmjeiben. A You-val azonban kivételt tett. Bevallása szerint kíváncsi volt arra, hogy a pszichopata főszereplő milyen benyomást kelt a képernyőn, a várakozások ellenére ugyanis sok néző megkedvelte a negatív főhőst.
  • Alig tanultak szöveget: A sorozatban a szereplők viszonylag keveset szólalnak meg, legtöbbször gondolataikat hallhatják a nézők. A színészek nagyon örültek ennek a megoldásnak, hiszen így alig kellett szöveget tanulniuk, a legtöbbször stúdióban olvasták fel saját részeiket.
  • Beck már az első pillanattól kezdve megbabonázza Joet (Fotó: NETFLIX)

    Sok nehézség után lehet édesapa Penn

    Penn 2017-ben vette feleségül Domino Kirke énekesnőt. A szerelmesek ezután belevágtak a babaprojektbe, ami miatt sok nehézséggel kellett szembenézniük. A 33 éves színész felesége kétszer is elvetélt az elmúlt években. Domino nagyon nehezen tette túl magát mindezen, azt hitte már sose sikerül teherbe esnie. A csoda azonban megtörtént, a pár februárban bejelentette első közös gyermekük érkezését.





    Ezeket olvastad már?
    Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

    Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

    Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

    Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

    Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

    Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

    Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

    Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás