"Sokkal fontosabb volt" - gól nélkül is boldog a Fradi csatára

Szezonbeli egyik legjobb játékával győzött a Ferencváros a labdarúgó-Európa-ligában. A Nice elleni siker után Varga Barnabás, a Fradi csatára elégedetten értékelt.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.10.24.
Módosítva: 2024.10.24.
Ferencváros Európa-liga fantasztikus

Fantasztikus játékkal verte topligás ellenfelét a Ferencváros a labdarúgó-Európa-ligában. A Fradi akár több gólt is szerezhetett volna, de az 1-0-s siker is csodálatos a francia Nice ellen. A válogatott Varga Barnabás előtt is számos helyzet adódott, de most ő sem panaszkodhat az elmaradt találat miatt.

VARGA Barnabás Fradi
Varga Barnabás, a Fradi csatára óriásit harcolt Fotó: Szigetváry Zsolt


A csatár a Tottenham ellen 2-1-re elveszített meccsen eredményes volt, most az ő gólja nélkül is jött a siker.

Valóban, sajnos most nem lőttem gólt, de sokkal fontosabb a három pont. Ez most nagyon kellett. Már az első félidőben volt négy-öt lehetőségünk, s a másodikban is nagyon jók voltunk. Minden működött, s van is esélyünk a továbbjutásra

- mondta Varga a meccs után.

Hamburgban folytatja a Fradi

A Fradi az Európa-ligában a negyedik fordulóban a Dinamo Kijev ellen lép pályára, mégpedig semleges helyszínen, Hamburgban. Azt a meccset november 7-én rendezik.

Hirdetés: Dübörög az EL! A Ferencvárosnak köszönhetően ismét van magyar csapat európai kupában, a csoportkörben. A magyar bajnok illusztris csapatokkal játszik hétről hétre. Olyan sztárcsapatokkal csap össze a Fradi, mint a belga Anderlecht, az angol Tottenham, az ukrán Dinamo Kijev, vagy a német Eintracht Frankfurt. Az ellenfelek között találjuk még a görög PAOK, a svéd Malmö, a francia Nice, vagy a holland AZ Alkmaar együttesét. A fogadási kedv rendszerint megugrik, amikor van magyar csapat valamely európai csoportkörben. Az EL-lebonyolításnak köszönhetően ezúttal sok rangos találkozón szoríthatunk és fogadhatunk. Részletek az EL-ről itt.

 

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás