Válogatott focistája nélkül áll ki a Fradi a BL-ben

A Ferencváros 5-0-s előnyről kezdi a visszavágót kedden a The New Saints otthonában. Lesznek komoly hiányzók a csapatban.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.07.29.
Bajnokok Ligája Fradi Ferencváros

A Ferencváros csapata gyakorlatilag már az első körben eldöntötte a továbbjutás kérdését a The New Saints elleni Bajnokok Ligája selejtező párharcban, mivel hazai pályán 5-0-ra győzte le a walesi együttest. Ezzel az is szinte teljesen biztos, hogy a Fradi ismét ott lesz az európai foci porondon, a kérdés már csak az, hogy a BL-ben, az Európa-ligában vagy az Európai Konferencia-ligában teszi-e mindezt. 

Fradi, Ferencváros
Fotó: Ripost

A gárda vezetőedzője, Pascal Jansen az Origo helyszíni munkatársának beszélt arról, hogy vannak hiányzóik. Többek között a válogatott Botka Endre sem utazott el a csapattal. A meccset egyébként műfüvön rendezik.

"Nem okozhat gondot a műfű a csapatnak, ez a dolog része a selejtezőknek, bármilyen felületen játszanunk kell, ez nem lehet kifogás. Botka, Pászka és Marquinhos sem elérhető jelenleg, azért nem jöttek a csapattal, de ezek a játékosok, akik velünk jöttek, elég jók ahhoz, hogy elvégezzék a munkát."

- mondta az Origónak Pascal Jansen. 

A visszavágót kedden 20 órától rendezik.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás