Teljes összeomlás Liverpoolban, már Szoboszlaiék is tudják, baj van





Az egész világ szeme láttára robbant ki a botrány a csapatnál.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.04.29.
Módosítva: 2024.04.29.
Jürgen Klopp Liverpool Mohamed Szalah sportfogadás

Múlt heti második meccsén sem nyert a Liverpool focicsapta az angol bajnokságban. Igaz, a szerdai, Everton elleni 2-0-s vereség után a West Ham United otthonában legalább pontot szerzett a csapat (2-2). 

West Ham United v Liverpool FC - Premier League
Szalah csak a kispadon kezdett, ez nem tetszett neki Fotó: NurPhoto via AFP

Szoboszlai Dominik csereként a 90. percben beállva néhány percet kapott, de addigra már mindenki láthatta, mi is a baj a Liverpool csapatánál. A szintén csereként beálló Mohamed Szalah nyilvánosan veszett össze Jürgen Klopp menedzserrel, így igazak lehetnek a pletykák, hogy a csapat legnagyobb sztárja miatt van gond az öltözőben és a pályán is.

Jól lehet látni, hogy az egyiptomi csatárt csak társai, Joe Gomez és Darwin Nunez tudták lenyugtatni a pályára lépés előtt. Szalah a meccs végére sem higgadt le, csak kicsit diplomatikusabb lett.

Ha elmondanám, hogy pontosan mi van, abból még nagyobb baj lenne

– mondta a csatár.

A német szakember szerint már nincs is vita a csapaton belül:

Azonnal az öltözőben megbeszéltünk mindent

– így Klopp, aki a szezon végén biztosan távozik a klubtól. Ha a hírek igazak, akkor  a balhé másik résztvevője, az utóbbi évek legnagyobb liverpooli csillaga, Mohamed Szalah is búcsút int Angliának

A Liverpool az újabb pontvesztéssel „megerősítette” harmadik helyét a tabellán, s úgy tűnik, végleg kiszállt a bajnoki aranyért folyó harcból.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás