Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Ez tényleg megtörténhet? Emiatt rengetegen megharagudhatnak a Liverpooltól távozó német labdarúgóedzőre, Jürgen Kloppra.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.23.
Módosítva: 2024.04.23.
Bayern Jürgen Klopp jelöltje sportfogadás Európa

Továbbra is nagy rejtély, mi történik a liverpooli évek után Jürgen Klopp-pal. Szoboszlai Dominik vezetőedzője januárban számolt be novemberi döntéséről, mely szerint kilenc év után elhagyja a Vörösöket. A hivatalos verzió szerint elfáradt, pihenésre, feltöltődésre vágyik. Azt azonban senki nem gondolta komolyan, hogy hosszú évekre kiszáll a foci körforgásából.

Jürgen Klopp
Jürgen Klopp a szezon végén elhagyja a Liverpoolt – Fotó: AFP

Klopp a liverpooli évek előtt hosszú ideig volt a Borussia Dortmund vezetőedzője, a csapat két bajnoki címet nyert vele, s BL-döntőt is játszottak. Korábban sokszor elmondta, a sárga-feketéknél töltött időszak után teljességgel kizárja, hogy a nagy rivális Bayern München kispadjára üljön le. Most mégis létezik egy olyan verzió, mely szerint Klopp érkezik a bajorokhoz – írja a Bild

A cikk legmegdöbbentőbb állítása szerint a tréner már idén nyáron aláír a Bayernhez, ahol Thomas Tuchel távozása után üresedik meg a kispad. Ennél valószínűbb, hogy Klopp tényleg rápihen a következő munkára, s csak 2025-től veszi át a bajorokat. Ebben az esetben egy évre kineveznének valakit Münchenben az átmeneti időszakra.

A Bayern egyik első számú jelöltje egyébként Julian Nagelsmann volt, aki jelenleg a német válogatott élén készül a nyári, hazai rendezésű Európa-bajnokságra. Ő azonban nehezen felejti, hogy tavaly tavasszal kirúgták a bajoroktól, így hosszabbított is a szövetséggel, jelezve: semmi pénzért nem menne oda vissza, ahol megalázták.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás