Lerabolnák a Fradit, reagált az érintett kulcsember





Kapósak lettek a Ferencváros futballistái, sajtóhírek szerint Mohamed Ali Ben Romdhane és Mohammed Abu Fanit is vinnék külföldi csapatok. Előbbi megunta a pletykákat és reagált az esetleges transzferre.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.03.06.
Ferencváros Inter Miami Mohamed Ali Ben Romdhane Mohammed Abu Fani Al Ahly

A Ferencváros tavaly nyáron igazolta le Mohamed Ali Ben Romdhanét és Mohammed Abu Fanit. Utóbbi rögtön alapember lett és főként az asszisztok terén nyújt kiemelkedőt, 36 tétmérkőzésen 15 gólpassza van, de emellett öt gólt is fel tud mutatni. Ben Romdhane még keresi a helyét, a 24 éves tunéziai válogatott középpályásnak eddig egy gólja és hat asszisztja van 28 összecsapás alatt.

Mohammed Abu Fanit Lionel Messi csapata, az Inter Miami vinné Fotó: MTI/MTVA

Ben Romdhane a tunéziai Esperance együttesében nagyszerű sikereket ért el, többek között az ázsiai Bajnokok Ligáját is megnyerte. Nem véletlen, hogy ezen a kontinensen igencsak népszerű, sajtóhírek szerint pedig az egyiptomi Al Ahly nézte ki magának, amely a nyáron négy évre szerződtetné, a Fradi 2,7 millió eurót kapna a játékosért.

A középpályás azonban saját maga vetett véget a találgatásoknak és a Mosaïque FM-nek adott nyilatkozatában cáfolta a híreket, miszerint máris távozna a Ferencvárostól. Ben Romdhane azt az arab rádiónak megerősítette, hogy 2026 júniusáig van szerződése a magyar klubbal, és kiemelte, hogy jelenleg csak a magyar csapatára koncentrál, különösen arra, hogy sérülése után visszaszerezhesse a kezdőcsapatbeli helyét.

Abu Fani esetében az izraeli sporttelevízió, a Sport5 szellőztette meg, hogy a 21-szeres válogatottért az Inter Miami mutat érdeklődést. Az amerikai klubcsapat világsztárokat tud felsorakoztatni, a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messi mellett Luis Suárez, Sergio Busquets és Jordi Alba is a keret tagja, a tulajdonos pedig David Beckham. Az üllői129 szerint azonban a Fradi egyelőre nem kapott konkrét megkeresést Abu Fanival kapcsolatban.

A Transfermarkt mindkét futballista értékét 2,5 millió euróra (970 millió forint) becsüli.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás