RETRO RÁDIÓ

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház





A vírushelyzetre reagálva online színházi rendszert fejlesztett a Budai Szabadtéri Színház.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.09.
HD minőség

Már szombat estétől „dupla nézőtérrel” lesz látható a "Négyen Extra" című előadás Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté szereplésével. Így tehát nem csak azoknak játszanak majd a színészek, akik az épített nézőtéren ülnek, hanem azoknak is, akik otthonról, élőben, HD minőségben követik majd az előadást. A virtuális nézőtérre kedvezőbb áron válthat jegyet a közönség.

Az elkövetkezendő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel

„Megértjük és elfogadjuk a nézők aggodalmát, de nem állhat le a színházi világ újra, ezért az e-színházban látjuk a megoldást” – mondta a Budai Szabadtéri Színházat is üzemeltető Budapesti Showszínház igazgatója, Tóth Ádám. Az elmúlt napok, hetek történéseire reagálva gyors fejlesztésbe kezdtek és elfogadva a közönség egyre erősödő igényét, virtuális jegyeket bocsájtottak ki a Budai Szabadtéri Színház hátralévő előadásaira. A virtuális nézőtér debütálása most szombaton lesz.

Ekkor a ’Négyen Extra’ című, nagy sikerű előadás következő bemutatóját már nem csak a Budai Szabadtéri Színház épített nézőterén, hanem online is meg lehet tekinteni HD minőségben, élőben, egy bárki számára elérhető módszerrel. Az internetes megtekintésre váltott jegyek sokkal kedvezőbb árúak, már a mai naptól meg lehet váltani őket a ticket-shop.hu weboldalon. Az első „dupla nézőteres” előadás szereplői, Mészáros Árpád Zsolt, Serbán Attila, Egyházi Géza, Csengeri Attila és Kerényi Miklós Máté lesznek. A művészeknek ez lesz az első ilyen jellegű fellépése.

Elmondásuk szerint ez egy jelentős és fontos lépés a színházi értékek és jelenlét megőrzése felé, így izgatottan ezt a különleges előadást. A színház vezetősége nagy reményekkel fejleszti az online színházi rendszert, terveik szerint a következő fél évben számtalan musical, operett és vígjáték kerül bemutatásra ezzel a módszerrel. A Budai Szabadtéri Színház egyébként az idei nyári szezonban Magyarország legtöbb előadást bemutató és a legtöbb nézőt vonzó szabadtéri színháza volt, annak ellenére, hogy több előadást is át kellett szervezni a következő évadra a vírushelyzet miatt.





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás