Húsvéti állatságok a NOÉ Állatotthonban - Nyuszi-STOP az alapítványnál!





Várják a kicsiket és a nagyokat, állatsimogatóval, kézműves foglalkozásokkal, arcfestéssel és vetélkedőkkel. Lesznek nyuszik, birkák, kacsák, csibék, kecskék és még ezer állatt!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.04.16.
húsvéti

Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretne testközelből megismerkedni a húsvéti ünnepkörhöz kapcsolódó állatokkal. Gondozóink és önkénteseink segítségével lehetőség lesz akár simogatni is azokat az állatokat, akinek kedvük lesz ismerkedni. Birkáink, kecskéink, malacaink egészen biztosan várják a simogató kezeket, no és persze a nekik való finom falatokat.”

Fotó: Facebook

- Pedagógus segítségével kézműves foglalkozások, nyuszi és csibe készítés.

- Vállalkozó kedvű gyerekeknek tojáskereső verseny, „amit megtalálsz a tied” jeligére.

- Arcfestés, hogy a gyerekek maguk is állatokká változhassanak

- Vetélkedők gyerekeknek és gyermek-lelkű felnőtteknek.

A rendezvényen a részvétel ingyenes.

Időpont: április 16., 11-14 óra között

Helyszín: 1171 Budapest, Csordakút utca vége

„A Noé Állatotthon Alapítvány idén is Nyuszi-STOP!-ot hirdet. Alapítványunk a korábbi években átvette a megunt húsvéti nyuszikat, kitollasodott kiscsibéket és kiskacsákat, azonban ahogy teltek az évek megdöbbentő következtetésre kellett jutnunk.

Megkérdeztük a vásárlás körülményeiről azokat, akik állatotthonunkban adták le a húsvétra vett kisállatokat. Legnagyobb megrökönyödésünkre kiderült, hogy a vásárlók tudatában voltak annak, hogy húsvétra állatot venni nem helyes, ráadásul többségük tisztában volt azzal is, hogy az állatot csak ideiglenesen veszi magához, és eleve úgy tervezte, hogy nem kíván róla élete végéig gondoskodni.

Kiderült, hogy az állatokat leadók körülbelül 85-90 százaléka azért vásárolta meg nyugodt szívvel a nyuszikat és egyéb cuki élő apróságokat, mert tudott róla, hogy több szervezet az ünnepek után átveszi őket. Vagyis pusztán átmenetileg vállalta az állatka elhelyezését és megfelelő életkörülményei kialakítására sem fektetett hangsúlyt, mivel nem tervezte, hogy végleg megtartja.”





Ezeket olvastad már?
Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Szent György-napi sokadalom és vásár

Szent György-napi sokadalom és vásár

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás