Hónapokkal ezelőtt elbocsátották az angyalföldi gyilkost





Nagyon elégedetlenek voltak a munkájával.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.07.22.
Módosítva: 2023.07.22.
T Róbert angyalföldi gyilkos elbocsátás

 Már hónapokkal ezelőtt elbocsátották munkahelyéről az angyalföldi gyilkost, akinek előzetes letartóztatását pénteken rendelte el a bíróság. 

T. Róbert megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2023. július 13-án, a hajnali órákban egy XIII. kerületi lakásban a barátnőjére támadt és megölte.  

Az ügyészi indítványban a kegyetlen  gyilkosság mellett a gyanúsított életvitele és tetemes adósságai is említésre kerültek.

Ez a Metropol értesülése szerint összefügghet azzal, hogy T. Róbertet már több hónappal korábban elbocsátották munkahelyéről a KIFÜ-től (Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség) ahol a főnökei és munkatársai is súlyosan elégedetlenek voltak a munkájával. Munkahelyi vezetői kezdeményezték a felmondást, de végül közös megegyezéssel bontották fel a munkaviszonyt.

A tettes, mint ismeretes a gyilkosság után megszökött a hatóságok elől, ráadásul barátnője kegyetlen megölését először balesetnek próbálta meg beállítani. A bűncselekményért akár 15 év börtönbüntetést kaphat.

A férfi valóságos vérfürdőt rendezett a lakásban, majd sietve elhagyta a helyszínt, és Óbudára ment, ahol először az Újpesti vasúti hídról akarta levetni magát, majd amikor öngyilkossági szándékáról letett, a Római part felé vette az irányt. Ott  egy romos, használaton kívüli szállodában húzta meg magát, ahol nem egészen öt napig rejtőzködött. Végül  ettől a helyszíntől közel másfél kilométerre, egy nyílt kerékpárúton fogták el, miközben a férfi vélhetően ivóvízért indult el. 

A Római- parton fogták el a rendőrök

A Fővárosi Főügyészség az ügyészi indítvánnyal megegyezően letartóztatta, ami ellen nem  fellebbezett, így a végzés jogerőssé vált. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás