„Többször találkoztunk már a miniszterelnök úrral, tisztelem őt. Úgy gondolom, csak az igazán nagy államférfiakra jellemző, hogy országépítő munkájuk mellett figyelemmel vannak az emberek bajaira, mindennapjaira is„ – kezdte a Blikknek a Zeneexpressz atyja.

„Postai úton jött a levél, amikor megláttam, hogy a miniszterelnök a feladó, igazán meglepődtem. Örömmel töltött el, hogy az ország első embere jókívánsá­gait fejezte ki. Természetesen elérzékenyül az ember, ha azt olvassa egy ilyen levélben, hogy: „Nem túlzás kijelenteni, hogy felesége féltő unszolása mellett a Gondviselés óvó kezei is közrejátszhattak abban, hogy még éppen időben kiderült a baj. (…) Engedje meg, hogy e nehéz, embert próbáló napok után mielőbbi felépülést kívánjak Önnek!

Orbán Viktor levelet küldött Fásy Ádámnak
(Fotó: Blikk)

Már a válaszlevelet is megírtam, ez a minimum, hogy megköszönöm neki a figyelmességét” – tette hozzá a lapnak Fásy, akiért rajongók és barátok ezrei aggódtak, ám mindenkinek üzeni, hogy már jobban van.

Fásy Ádámnak kis híján az életébe került, hogy nem tulajdonított kellő figyelmet szervezete vészjósló jeleinek. A mulatós királynak infarktusa volt, ami után azonnal műtéti beavatkozásra került sor – alig egy-két órán múlott az élete!