RETRO RÁDIÓ

Csillagjegyed megsúgja: ennyit fedsz fel önmagadból





Ami a szíveden az a szádon, vagy sok mindent kimondatlanul hagysz? Kiderül, hogy mennyit árulsz el önmagadról és mi az oka a viselkedésednek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.07.04.
természet

Lehet rá okunk, hogy elfojtsuk érzelmeinket. Olykor a büszkeségünk, a hiúságunk vagy épp a félelmünk szab gátat személyiségünk felfedésének. Nem akarsz gyengének tűnni, elkerülnéd a konfliktust? Az ok, amiért tétovázol a csillagokban is meg van írva. Készen állsz a felismerésre?

Meg mered mutatni másoknak, milyen vagy valójában? (Fotó: Shutterstock)

A Kos magabiztos, tisztában van a képességeivel. Amikor kihívás elé állítják, nyugodtan megtervezi a megoldás folyamatát, soha nem szorong vagy aggódik amiatt, hogy „mi lenne, ha”. Ugyanakkor nem szeretne beképzeltnek vagy arrogánsnak tűnni szerettei előtt, ezért inkább szerénynek mutatja magát.

A Bikáról mindenki tudja, hogy a komfortzónáján belül mozog és kerüli azokat a helyzeteket, amelyek instabillá és szorongóvá tehetik. Nincs olyan hely a földön, ahol nyugodtabbnak érezné magát, mint az otthona, éppen ezért lakhelyén minden megtalálható, amire szüksége lehet. Tisztában van vele, hogy a legtöbben szeretnek kimozdulni, ezért ügyel rá, hogy ne derüljön ki az otthona iránti elfogultsága.

Az Ikreket mindig a mély és értelmes kérdések foglalkoztatják a világgal és a körülötte lévő emberekkel kapcsolatban. Annyi minden érdekli, hogy a lehető legtöbb időt szeretné felfedezéssel tölteni. Úgy érzi, hogy nincs sok ideje vagy energiája finomkodni, persze tudja, hogy bizonyos társadalmi protokollok elkerülhetetlenek. Amikor elege lesz egy értelmetlennek tűnő elfoglaltságból, az időkorlátokra hivatkozva menti ki magát.

A Rák nagyon odafigyel azokra az emberekre, akiket szeret, velük kapcsolatban minden apró részletre emlékszik. Imádja meglepni a családját és a barátait, de azért ügyel rá, hogy ne tűnjön szeretetre éhesnek vagy kiszolgáltatottnak. Sosem vallaná be, hogy egy ajándék vagy gesztus milyen sok tervezést és erőfeszítést igényelt.

Az Oroszlánt gyakran félreértik, hiúnak vagy nagyképűnek titulálják, miközben ő csak élvezi az életet. Azt szeretné, hogy mások is átéljék ezt az eksztázist, erre is ösztönzi a körülötte lévőket. De sajnos nem mindenki ilyen pozitív, ezért hajlamos visszafogni a saját lelkesedését. Szórakoztatja a társaságot, de nem vallja be, hogy ezek a vidám pillanatok gyógyítják ki a szomorúságból.

A Szűz a cselekvő, aki magára vállalja, hogy mindent elintéz. A kiválóságra való törekvése azonban szkeptikussá teszi mások képességeivel kapcsolatban. Úgy gondolja, hogy mindent ő tud a legjobban megcsinálni, ezért nehezen támaszkodik másokra munkavégzés során. Ugyanakkor soha nem bánt meg másokat azzal, hogy elárulja, szerinte nem kompetensek.

A Mérleg értékeli mások véleményét, így mindenkit meghallgat, mielőtt döntést hoz. Mivel gyakran határozatlannak és félénknek tűnik kapcsolataiban, nem fejezi ki magát teljesen. Nem engedi, hogy a szerettei ráébredjenek, mennyire fontos számára a véleményük.

A Skorpió számára a hűség nagyon fontos, a belé vetett bizalom megőrzéséért bármit megtesz. Nem akarja, hogy emiatt megszállottnak tűnjön mások szemében, ezért csak óvatosan jegyzi meg, hogy benne meg lehet bízni, pedig tudja, hogy a sírba viszi mások titkát.

A Nyilas szabad szellem, aki utálja a kötöttségeket. Annyi mindent szeretne csinálni és megtapasztalni, hogy úgy érzi, egész életében magányos farkasnak kell lennie. Néha nehéz megértetnie másokkal, miért kell egyedül lennie. Nem tud megfelelni az elvárásoknak, ezért mindenre szűkszavú választ ad, elkerülve a további nyaggatást.

A Bak óvatos és aprólékos, aki soha nem bíz semmit a véletlenre. Mivel mindent túlgondol, néha megszállottá válik és nehezen engedi el az irányítást. Persze azért tisztában van vele, hogy nem mindig az ő szava dönt, ezért finoman jelzi, hogy megoldást talált a felmerülő problémákra.

A Vízöntőt az univerzummal kapcsolatos ismeretek megszerzése gazdagabbá és optimistává teszik. Lenyűgözik a világ különböző kultúrái, szenvedélyesen követi a nagy gondolkodók életét, mert inspirálják. Rájött azonban, hogy a magánéletben hiába próbálja megosztani megfigyeléseit, azt mások unalmasnak bélyegzik. A legtöbb új információt éppen ezért megtartja magának.

A Halak igazán érzelmes, ezért gyakran megsértve érzi magát. Rögös úton tanulja meg, hogy nem mindenki olyan érzékeny, ezért ha valaki vigasztalásért fordul hozzá, csak kiszámítható dolgokat mond neki. Biztosít másokat arról, hogy túl fognak jutni a gondjaikon, de nem fedi fel az érzelmes természetét.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás