A tenyérből kiolvasható jövendölés akkor is izgalmas lehet, ha nem feltétlen hiszünk az előre megírt történésekben. Tenyérjóslásnál érdemes mindkét kezünk vonalait összevetni. A passzív kéz (jobbkezeseknél a bal, balkezeseknél a jobb) vonalai az öröklött tulajdonságaidról árulkodnak, míg az aktívé arról, hogy mit változtattál ehhez képest.

Lássuk először a szívvonalat, amely ha rövid, halvány, vagy nagyon egyenes, akkor azt jelzi, hogy a romantika nem játszik fontos szerepet az életedben. Valószínűleg a józan eszed dönt az érzelmi kérdésekben is.

Heart Line

Placement: Upper Palm
The heart line runs horizontally across the upper part of your palm.

Basic Heart…

Posted by Palm Reading Guide on Wednesday, April 25, 2012

Ha viszont a vonal hullámos, erős, vagy sok más vonal taglalja, akkor a szerelmi életed olyan, akár egy hullámvasút. Ha a szívvonalad a mutatóujjad aljánál kezdődik, akkor valószínűleg válogatós vagy. Ha keresztezi az életvonalad, akkor könnyű összetörni a szívedet. Ha ez a vonal hosszan húzódik, akkor igazán jó szerető vagy, emellett kedves, megértő és romantikus is az alkatod – írja a chinahighlights.com.

Jöjjön most az életvonal! Ha halvány, az kevés életerőről, gyorsan fogyó energiáról árulkodik, míg a mély életvonal azt sugallhatja, hogy nem volt nehéz életutad.

Life Line

Placement: Mid to Lower Palm
The life line begins somewhere between your thumb and index finger and runs…

Posted by Palm Reading Guide on Wednesday, April 25, 2012

A törések az életvonalon változásokat jeleznek az életmódodban. Ha pedig az életvonalad szabdalt, az azt jelentheti, hogy sok váratlan helyzetbe sodródsz. Ebből a vonalból szoktak az élettartamra is következtetni, bár ezt érdemes fenntartással kezelni. Azt mondják, ha valakinek sok vonal fut az életvonala helyén, az hosszú életet jelez, és azt, hogy sok nehézséget képes legyőzni. Más vélekedések szerint ez a vonal nem a várható élettartamot jelzi hosszúságával, sokkal inkább tükrözi az ember egészségét és vitalitását.