A hagyományos magyar konyha ételeihez, és azok glutén-, tej-. és cukormentes újragondolt változataihoz elvitellel hozzájuthatunk most is, akár személyesen, akár a netpincér vagy a Wolt rendelésen keresztül.

A lasagne és a rakott káposzta is 4-5 emeletes (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

 

Viszik haza az ebédet a magyaros konyháról (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

– Két éve működtetjük magyaros ételeinkkel a Falodát, aztán tavaly bővültünk a Faloda plusszal is, ahol ezeknek az ételeknek a mentes változatait igyekszünk kínálni.

Sokan csak kíváncsiságból is megkóstolják a liszt, cukor- és tejtermék nélküli ételeket (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

Nagyon megnőtt az ilyen-olyan ételérzékenyek száma, többek között a munkatársaink körében is, de a vendégek egyértelműen pozitív visszajelzést adnak, amióta van ilyen étkezésre is lehetőség nálunk.

A híres mentes zöldborsópöri (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

Sokan még olyanok is megkóstolják kíváncsiságból, akik egyébként ehetnek bármit – tudjuk meg Fazekas István tulajtól, aki társával, Henger Attilával biztosítja, hogy törzsvendégeik a mostani korlátozások között is hazavihessék kedvenc ételeiket. Például az óriási rakott káposztát, az 5 emeletes lasagne-t vagy a minden mentes zöldborsópörköltet.